Televisie top 5. Televisies met het beste beeld

Redactie     januari 01, 2020    


Wat zijn de beste, populairste en meest verkochte televisies van dit moment? Dat zie je hier in de actuele televisie top 5. Ook kijken we hier naar de televisies met het beste beeld.


Bovenstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen van televisies bij Bol.com. Bol is één van de beste winkels om een televisie te kopen. Bij deze winkels koop je goedkoop alle gangbare televisies. Deze worden snel en zonder verzendkosten bij je thuis afgeleverd. Kijk bij bovenstaande winkels bijvoorbeeld eens bij de TVstore van Coolblue. Bij deze webwinkel vind je een productvinder waarmee je de voor jou beste televisie kunt selecteren. Ook geeft de Coolblue TVstore heel veel informatie, reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van iedere televisie.

4K Ultra HD televisie sterk in opkomst

Ultra HD (4K) televisies zijn sterk in opmars. Full HD was lange tijd het summum op het gebied van beeldscherpte van de televisie maar Full HD is inmiddels achterhaalt door Ultra HD (dat ook wel 4K, UHD of Quad HD wordt genoemd). Ultra HD is namelijk nog eens vier keer scherper dan Full HD!

Dat komt omdat het beeld van een 4K televisie uit vier keer meer puntjes is opgebouwd. Dat betekent dat je televisiebeeld is opgebouwd uit 3840 x 2160 = bijna 8,3 miljoen puntjes. Als dat geen scherp beeld meer geeft! Zelfs op een enorm scherm is 4K Ultra HD nog haarscherp.

Ultra HD televisies waren aanvankelijk peperduur, maar de prijzen zijn inmiddels tot een heel betaalbaar niveau gedaald. Het is de verwachting dat 4K Ultra HD het Full HD formaat steeds meer gaat verdringen, er zal dan ook steeds meer content in deze superhoge resolutie beschikbaar komen. Netflix biedt bijvoorbeeld al 4K uitzendingen aan. Met een 4K Ultra HD televisie ben je klaar voor deze nabije toekomst.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels om een televisie te kopen voor 4K televisies en andere goede televisies tegen de laagste prijs.

Zie ook: Alle tips en informatie TV op Elektronicatips.nl

Onderwerpen:
Televisies met beste beeld, beste TV, beste televisie, 4K Ultra HD TV.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.