Maandlenzen top 5

Redactie     februari 20, 2019    


Als je contactlenzen draagt moet je kiezen tussen (onder andere) daglenzen en maandlenzen. Hier kijken we naar de top vijf van meest populaire maandlenzen en gaan we in op de voordelen en nadelen van maandlenzen.


Allereerst de maandlenzen top vijf. Deze top vijf is gebaseerd op de verkopen via Mister Spex één van de beste online winkels met contactlenzen. Bij deze winkels kun je met hoge kortingen je lenzen kopen.

Top vijf maandlenzen

1. TrueLens Premium
2. TrueLens Premium Toric
3. TrueLens Premium Multifocal
4. TrueLens Comfort
5. Cooper Vision Biofinity

Deze ranglijst is per februari 2019.

Voordelen maandlenzen

Het grote voordeel van maandlenzen ten opzichte van daglenzen is de prijs. Het is leuk, iedere dag een vers setje contactlenzen, maar daarvoor betaal je natuurlijk wel. Maandlenzen gebruiken levert je een flinke besparing op.

Een ander voordeel van maandlenzen is dat er meer keuze is aan materialen en specifieke eisen. Zo zijn er siliconen hydrogel maandlenzen voor mensen met droge ogen en torische contactlenzen voor mensen met een cylinderafwijking.

Nadelen maandlenzen

Maar maadlenzen hebben ook nadelen als je ze met daglenzen vergelijkt. Ten eerste ben je bij maandlenzen geld kwijt aan reinigingsvloeistoffen, je moet ze immers iedere nacht in (verse) desinfecterende vloeistof zetten terwijl je daglenzen gewoon weggooit. Dit doet een deel van het prijsvoordeel weer teniet.

Ten tweede kan een maandlens aan het eind van de draagperiode toch wat vuil / troebel worden en beschadigingen gaan vertonen. Daglenzen kan dus toch een god alternatief zijn. Daglenzen koop je ook bij bovengenoemde beste winkels voor contactlenzen. Kijk voor meer informatie in de daglenzen top vijf.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.