Beste maandlenzen test

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    

Wat zijn de beste maandlenzen? Hieronder vind je een overzicht met alle beste maandlenzen uit de test. Ook kijken we naar de voordelen en nadelen van maandlenzen.

Beste maandlenzen test

Als je contactlenzen draagt moet je kiezen tussen (onder andere) daglenzen en maandlenzen. Hier kijken we naar de beste maandlenzen en gaan we in op de voordelen en nadelen van maandlenzen.

Onze top maandlenzen top 5 is vervangen door een overzicht met alle beste maandlenzen. Kijk hier onder voor deze beste maandlenzen uit de test.


Waar koop je online maandlenzen goedkoop?

Goede maandlenzen worden online verkocht door diverse opticien ketens en grote online drogisterijen. Hieronder vind je de beste online winkels om maandlenzen goedkoop te kopen.Voordelen maandlenzen

Het grote voordeel van maandlenzen ten opzichte van daglenzen is de prijs. Het is leuk, iedere dag een vers setje contactlenzen, maar daarvoor betaal je natuurlijk wel. Maandlenzen gebruiken levert je een flinke besparing op.

Een ander voordeel van maandlenzen is dat er meer keuze is aan materialen en specifieke eisen. Zo zijn er siliconen hydrogel maandlenzen voor mensen met droge ogen en torische contactlenzen voor mensen met een cylinderafwijking.

Nadelen maandlenzen

Maar maadlenzen hebben ook nadelen als je ze met daglenzen vergelijkt. Ten eerste ben je bij maandlenzen geld kwijt aan reinigingsvloeistoffen, je moet ze immers iedere nacht in (verse) desinfecterende vloeistof zetten terwijl je daglenzen gewoon weggooit. Dit doet een deel van het prijsvoordeel weer teniet.

Ten tweede kan een maandlens aan het eind van de draagperiode toch wat vuil / troebel worden en beschadigingen gaan vertonen. Daglenzen kan dus toch een god alternatief zijn. Daglenzen koop je ook bij bovengenoemde beste winkels voor contactlenzen. 

Kijk voor meer informatie en de beste daglenzen bij de beste daglenzen test.

Zie ook:

Onderwerp:
De beste maandlenzen uit de test, aanbiedingen van maandlenzen bij de beste winkels en informatie over de voordelen en nadelen van maandlenzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.