Kattenvoer top 10 (met informatie beste natvoer kat en beste kattenbrokken)

Redactie     oktober 16, 2021    

Kijk hier voor het beste kattenvoer (nat voer en kattenbrokken) en tips voor bij het kiezen van het beste voer voor je kat.


Ben je op zoek naar goed kattenvoer tegen een lage prijs? Kijk dan eens hier naar de top vijf van kattenvoer.


Top 10 kattenvoer


Deze kattenvoer top tien bevat zowel droogvoer als kattenbrokken. De top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Dat is één van de beste online dierenwinkels voor je alles voor je kat kunt kopen. Met een prachtig aanbod tegen lage prijzen.

Het beste kattenvoer uit de test

Het beste kattenvoer uit de test, zowel het beste droogvoer (beste kattenbrokken) als het beste natvoer voor de kat vind je bij de beste kattenvoer test. Daar vind je tevens heel veel informatie en tips met betrekking tot het beste kattenvoer in alle soorten.

Droogvoer of natvoer

In de top tien tref je zowel droge kattenbrokken als natvoer aan. Droogvoer en natvoer hoef je niet te combineren, beide zijn geschikt als totaalvoeding. Natvoer komt wel dichter bij het voer dat de kat van nature gewend is te eten zoals muizen en vogeltjes. Zelfs het benodigde vocht zit al in natvoer. Een kat hoeft nauwelijks te drinken als hij natvoer eet.

Zowel natvoer als droogvoer volstaan als totaalvoeding. Maar goed natvoer is wel wat gezonder voor de kat.


Voordelen en nadelen van natvoer

Zoals we al schreven, natvoer komt dicht bij de natuurlijke kattenvoeding en nat kattenvoer geeft de kat voldoende vocht. Ook bevat het minder koolhydraten (zetmeel) dan brokken wat goed is voor de kat.

Daartegenover staat dat mensen kattenvoer wat viezer vinden. Het ruikt niet aangenaam en geeft wat gekledder. Ook moet je opletten dat (geopend) nat kattenvoer niet bederft.

Voordelen en nadelen van kattenbrokken

De nadelen van natvoer zijn de voordelen van droogvoer (kattenbrokken), en omgekeerd.

Wat zit er in kattenvoer?

Vooral vlees dat mensen smakelijk in de oren klinkt zoals kip en rund. De kat zelf zou liever slachtafval, vogeltjes of muizen in het kattenvoer zien, maar de kat wordt niets gevraagd en het baasje bepaalt wat er gekocht wordt.

Kijk bij bovenstaande winkels voor het beste kattenvoer tegen de laagste prijzen.

Zie ook:
Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste voeding kat. Met het beste kattenvoer nat en het beste droogvoer voor de kat. Met de kattenvoer top 10 en het beste kattenvoer uit de test. Zowel het beste natvoer voor de kat (het beste nat kattenvoet) als de beste kattenbrokken (het beste droge kattenvoer). Tevens hebben we de beste winkels om goed kattenvoer goedkoop online te kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.