Espresso-apparaat top 10. Volautomatische espressomachine meest populair

Bas van Rijswijk     september 01, 2020    


Thuis genieten van een echte espresso. Dat kan met een espressomachine. Maar ook een cappuccino of gewone koffie kun je met een goede espressomachine maken. Maar wat zijn goede espressomachines? Kijk hier voor de espressomachine top tien.


Espressomachine top tien


Deze espressomachine top 10 is afkomstig van Bol.com. Bol is één van de beste winkels voor een koffiemachine. Je kunt daar kiezen uit honderden espressomachines en andere koffiemachines van ieder merk. Vaak met een flinke korting en gratis thuisbezorgd.

Volautomatische espressomachine

Met één druk op de knop een koffie of espresso, dat kan met een volautomatische espressomachine. Extra vers als je kiest voor een espressomachine die koffiebonen maalt en verwerkt. De volautomatische espressomachine is dan ook een echte hit en wordt veel verkocht.

Heeft je volautomatische espressomachine een automatische melkopschuimer, dan kun je er ook koffiespecialiteiten als een cappuccino of café latte mee maken. Ideaal voor de echte koffieliefhebber.

Tip: Op zoek naar het voor jou beste espresso apparaat? Bij de beste koffiemachines uit de test vind je alle best geteste koffiemachines uit diverse testen uitgevoerd door organisaties als vergelijkingssites, de consumentenbond en door barista's.

Pistonmachine

Maar de echt fanatieke koffieliefhebber gaat waarschijnlijk voor de pistonmachine. Dat is een espressomachine die met een mechanische zuiger werkt. Deze zuiger drukt het water door de koffie heen. Dat doe je met de hand, terwijl de automatische espressomachine dat zelf doet. De voorkeur voor een pistonmachine is vooral ingegeven door de sfeer die het zo "met de hand" maken van een espresso met zich meebrengt.

De piston machine is dus geen volautomatische koffiemachine, je maakt je espresso met de hand, maar menig espresso liefhebber zweert daarbij. Bij de bovenstaande beste koffiemachines uit de test vind je ook de beste pistonmachines.

Kijk bij bovengenoemde beste winkels voor een koffiemachine voor de beste espressomachines en andere koffiezetters tegen de laagste prijs. Of kijk bij de beste koffiemachines uit de test voor de best geteste espresso apparaten.


Onderwerpen:
Volautomatische koffiemachine, espresso-apparaat, pistonmachine, volautomatische espressomachine.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.