Slaapzak top 5

Redactie     juli 04, 2016    


Of je nu gaat kamperen, een trektocht gaat ondernemen of ergens gaat logeren, een goede slaapzak is noodzakelijk. Een goede slaapzak voor een goede nachtrust en om warm en droog te blijven. Maar wat is een goede slaapzak? Hier de top vijf van slaapzakken.

Slaapzak top 5

Per 8 juli 2016

1. Nomad Blazer Classic  (dekenslaapzak)
2. Easy Camp Moon (dekenslaapzak)
3. Camp Gear Comfort Plus (dekenslaapzak)
4. Outwell Campion Lux (dekenslaapzak)
5. Robens Carpathian 1400 (mummiemodel)

Deze slaapzak top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van de Slaapzakstore waarvan je hieronder de Slaapzak Keuzehulp vindt.

Wat is de beste slaapzak?

De beste verkochte slaapzak hoeft voor jou natuurlijk niet de beste slaapzak te zijn. Er zijn verschillende slaapzakken voor verschillende doeleinden. Gebruik daarom de Slaapzak Keuzehulp en kies de voor jou beste slaapzak.

Dekenmodel slaapzak of een mummiemodel?

Slaapzakken heb je in twee modellen. Het dekenmodel en het mummiemodel. Het dekenmodel is de standaard slaapzak. Deze slaapzak kun je helemaal openritsen zodat het een soort deken wordt (vandaar de naam). Een mummiemodel slaapzak loopt taps toe. Een mummiemodel ziet er meer als een echte zak uit.

Dekenmodel slaapzak

Het voordeel van een dekenmodel slaapzak is dat deze je meer bewegingsruimte geeft . Maar door die ruimte is er meer lucht te verwarmen. Daardoor is een dekenmodel slaapzak minder goed geschikt voor koude omstandigheden.

Ook is een dekenmodel slaapzak minder geschikt voor een trektocht omdat deze groter en zwaarder is. Een voordeel is weer dat je hem ook als deken kunt gebruiken.

Een mummiemodel slaapzak is dus veel beter geschikt voor een fietsvakantie of wandelvakantie. Zo'n slaapzak is licht en kan klein worden opgerold. Een mummiemodel slaapzak is sneller warm en isoleert beter, en een mummiemodel slaapzak is vaak voorzien van een capuchon.

Mummiemodel slaapzak


Een dekenmodel is ruimer en comfortabeler en daarom interessant voor een autovakantie of logeerpartij.

Kijk bij de Slaapzak Keuzehulp voor veel meer informatie over slaapzakken.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.