Reistas top 10

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    


Soms is een koffer handig om mee te nemen, en soms een flexibele reistas. Wij kijken hier naar de voordelen en nadelen van koffers en reistassen en hebben de reistas top vijf voor je.Top tien reistassen

Onderstaande reistas top 10 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste aanbieders van reistassen en koffers. Bij deze winkels kun je voordelig online een reistas of koffer kopen.


Reistas of koffer?

Koffers en reistassen hebben beide hun voordelen. De voordelen van een reistas ten opzichte van een koffer zijn de lagere prijs, het lichte gewicht en de hoge flexibiliteit. Een reistas buigt mee waardoor je deze veel makkelijker in een volle bagageruimte kunt proppen. En als een reistas half leeg is neemt hij veel minder ruimte in dan een volle tas. Dit in tegenstelling tot een harde koffer die zelfs leeg nog de volledige ruimte vraagt.

Een koffer heeft echter ook diverse voordelen. Een harde koffer beschermt je spullen veel beter, zowel tegen stoten als tegen diefstal. Ook kreukt kleding in een harde koffer niet. Bij bovengenoemde aanbevolen winkels kun je zowel reistassen als koffers kopen.

Tips reistas kopen

Als je een reistas koopt let dan niet alleen op het volume (en de prijs), maar ook op de indeling (de aanwezigheid van extra vakken is erg handig). Als je een grote reistas aanschaft kunnen wieltjes en een handvat erg handig zijn voor als je grote stukken moet lopen met je tas. Een alternatief voor wieltjes zijn de schouderbanden. Sommige reistassen beschikken over twee schouderbanden. Zo'n reistas kun je als een grote rugzak op je rug dragen.

Kijk bij de eerder vermelde beste aanbieders voor de beste reistassen en koffers tegen de laagste prijs.

Zie ook:Onderwerpen:
Beste reistas, goede reistassen, koffer, koffers, bagage.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.