Kofferset top 10. De beste koffers

Bas van Rijswijk     augustus 19, 2020    

Een kofferset kan heel handig zijn. Niet alleen is het handig als je meerdere koffers tot je beschikking hebt als je op vakantie gaat. Ook kun je bij een kofferset het juiste formaat koffer uitzoeken als je op reis gaat.


Zo hoef je geen koffer mee te nemen die groter is dan nodig. En een goede kofferset hoeft helemaal niet duur te zijn. Kijk maar naar de koffers van onderstaande kofferset top tien.

Top tien koffersetsKlik op een kofferset voor meer informatie of kijk op Beste Koffer Kopen voor nog veel meer goede koffersets en de beste winkels om online goedkoop een kofferset te kopen.

Identieke koffers van verschillende formaten

Een kofferset bestaat meestal uit drie of vier identieke koffers van verschillende grootte. Tegenwoordig betreft het meestal rolkoffers (een koffer met wieltjes). Vooral bij grotere koffers is dat een voordeel, en grote koffers zitten meestal in een kofferset.

Harde koffers en zachte koffers

Een groot verschil tussen koffers, en dus ook koffersets, is het verschil tussen hardcase (een harde koffer) en een softcase (zachte koffer). Een zachte koffer kan zich bij het opbergen naar de ruimte vormen, en neemt daarom als hij niet vol zit minder ruimte in dan een harde koffer. Bij een harde koffer wordt de inhoud beter beschermt. Dat is niet zo nodig als de inhoud uit kleding bestaat, maar wel als je een laptop, glaswerk of andere kwetsbare spullen meeneemt.

Populaire fabrikanten van koffersets zijn Tectake, Travelz en Enrico Benetti. Kijk bij het bovenstaande Beste Koffer Kopen en bij de bovenstaande Kofferset Top 5 voor meer informatie en prijzen van de beste koffers.

Zie ook: Meer reizen / vakantie.

Foto: Travelz kofferset

Onderwerpen:
Beste kofferset, beste koffers, koffersets, rolkoffers, hardcase, softcase koffer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.