Getest: Beste koelvriescombinatie (vrijstaande koelkast met vriezer)

Redactie     januari 01, 2018    


Wat is de beste koelkast? De Consumentenbond heeft dit getest. Hieronder vind je de top vijf van beste koelvriescombinaties. Het betreft de vrijstaande koelvriescombinatie test.

Deze koelkast test / koelvriescombinatie test van de Consumentenbond is al wat ouder. Kijk bij testen van koelkasten voor meer beste koelkasten uit nieuwere tests.

Top 5 beste vrijstaande koelvriescombinaties

1. Samsung RB37J5029SS
2. LG GBB539PZCFE
3. Siemens  KG36EBW40 (Beste Koop)
4. Beko RCNE 520E41ZX
5. Ikea Frostkall

De genoemde koelvriescombinaties (en nog veel meer goede koelkasten) zijn goedkoop te koop bij de beste winkels om een koelkast te kopen die je kunt vinden op Beste Koelkast Kopen. Daar vind je ook een Koelkast Keuzehulp om de voor jou beste koelkast te vinden.

Beste koelvriescombinatie: Samsung RB37J5029SS

Met een 8,9 als cijfer is de Samsung RB37J5029SS volgens de Consumentenbond de beste vrijstaande koelvriescombinatie. Het betreft een ruime vrijstaande koelkast met een bruikbaar koelgedeelte van 213 liter en vrieslades met een bruikbare capaciteit van 75 liter. Deze als best geteste Samsung koelvriescombinatie is ook zuinig. Het energielabel is A+++ en de koelkast krijgt een 9,3 van de Consumentenbond als cijfer voor het energieverbruik.

Deze koelvriescombinatie is geschikt om op warme of juist koude plekken neer te zetten zoals de garage, de schuur of de zolder en invriezen gaat heel snel, je hoeft de Superfreezefunctie eigenlijk niet eens te gebruiken. Ook houdt de Samsung RB37J5029SS je etenswaren lang ingevroren bij een stroomstoring.

Zijn er dan geen nadelen? Ja, de indeling had wel wat praktischer gemogen. Ook kan de prijs van 999 euro kopers afschrikken. Maar er is ook een Beste Koop:

Beste Koop: Siemens KG36EBW40

De Siemens KG36EBW40 is namelijk ook een goede vrijstaande koelvriescombinatie (derde in de test met een 8,4 als cijfer) maar hij kost maar iets meer dan de helft van de Samsung. De Siemens koelkast is wel een stukje kleiner (koeling 155 liter, vriezer 65 liter), maar eveneens zuinig en geschikt voor schuur of zolder. Ook is deze koelvriescombinatie eenvoudig te bedienen.

Opmerkelijk, boodschappen koelen gaat sneller als je de SuperCool functie NIET gebruikt. De snelvriesfunctie doet wel wat hij belooft.

Tip: Gebruik de eerder genoemde Koelkast Keuzehulp op Beste Koelkast Kopen om snel de voor jou beste en goedkoopste koelkast te vinden.

Onderwerpen:
Beste koelvriescombinatie consumentenbond, koelvriescombinatie, beste koop, vrijstaande koelkast met vriezer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.