Lichtgewicht tent (trekkerstent) top 5

Bas van Rijswijk     februari 20, 2019    


Als je een trektocht maakt, lopend, per fiets of per motor, is het belangrijk dat de tent die je meeneemt licht en (in opgevouwen toestand) compact is. Maar natuurlijk wil je ook een goede en ruime tent. Hier de top vijf van lichtgewicht tenten, ook wel trekkers-tenten genoemd.Lichtgewicht tent top vijfBovenstaande trekkerstent top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste winkels om een tent te kopen. Ook de prijzen zijn die bij Bol.com op de hierboven vermelde datum. Alle tenten worden gratis thuisbezorgd.


Informatie lichtgewicht tent

Licht en compact om mee te nemen, makkelijk om op te zetten en ruim genoeg om te slapen en je spullen droog op te bergen. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een goede trekkerstent. Let bij de aanschaf van de tent goed op het gewicht want ieder onsje telt als je met bagage op de rug de hele dag moet lopen. En ook het volume is erg belangrijk. Een goede lichtgewicht tent neemt maar weinig ruimte in je bagage in.

En dan is er nog het opzetten van de trekkerstent. Als je iedere dag opnieuw de tent moet opzetten is het belangrijk dat dit snel en makkelijk gebeurd. Veel trekkerstenten zijn daarom koepeltenten. Dit is een zelfdragend model tent. je hebt dus geen haringen en lijnen nodig om de tent op te zetten en het opzetten gaat snel en makkelijk. Bovendien is een koepeltent een ruim model dat naast slaapruimte ook ruimte voor je bagage biedt, en een koepeltent is ook het beste model tent voor een slechte of niet vlakke ondergrond. En dat laatste kan bij een trektocht waarbij je in de natuur overnacht ook heel handig zijn.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.