Koelbox, koeltas top 10

Redactie     oktober 16, 2021    

De koelbox en koeltas  top 10, plus de beste koelboxen en koeltassen uit de test.


Hou je drankjes en eten lekker koel op het strand, in de auto of in het bos met een goede koelbox of koeltas. Hier hebben we de top 10 van koelboxen en koeltassen.Koelbox / koeltas top 10


Deze top tien is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste winkels om een koelbox te kopen. Kijk bij deze winkels voor de beste koelboxen tegen de laagste prijs. Gratis thuisbezorgd.

Elektrische koelboxen

Zoals je in de top vijf kunt zien zijn de koelboxen de koeltassen in populariteit voorbij. En steeds vaker is een koelbox voorzien van een thermo-elektrische motor die de koelbox koelt. Zo'n koelbox wordt daarmee in feite een kleine koelkast. Met een beperkte capaciteit natuurlijk, maar een goedkope maar goede elektrische koelbox als die van Tristar koelt tot 16 graden onder de omgevingstemperatuur. Dat is heerlijk koel als je bijvoorbeeld een drankje uit de koelbox pakt. Elektrische koelboxen zijn erg handig op de camping want je hebt wel stroom nodig om te koelen.

Koelbox in de auto

Als je een elektrische koelbox koopt, kies er dan één met een 12v aansluiting. Deze past in een stroompunt in je auto (de beroemde "sigaretten-aansteker"). Veel auto's hebben voor dat doel een stroompunt in de achterbak. Je hebt in de zomer dan een handig koelkastje in je auto en altijd een koel drankje voorhanden! En als je op pad gaat kun je je eten en drinken zolang mogelijk koelen. Bij bovenstaande winkels kun je deze auto koelboxen eenvoudig selecteren.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor de beste koelboxen en koeltassen tegen de laagste prijzen.

Zie ook


Onderwerpen:
Hier vind je de top 10 van koelboxen en koeltassen. Kijk hier voor een goede koelbox of goede koeltas. Met tips, de beste koelbox uit de test en de beste koeltas uit de test. Ook een elektrische koelbox voor in de auto en andere elektrische koelboxen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.