Educatief speelgoed voor peuters en kleuters

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

Educatief speelgoed is heel goed speelgoed voor kinderen. Goed educatief speelgoed is zowel leerzaam als leuk om spelen. Maar wat is goed educatief speelgoed? Hier de top vijf van educatief speelgoed voor peuters en kleuters.
Deze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com en heeft betrekking op het educatieve speelgoed voor kinderen van 3 tot 4 jaar. Maar het speelgoed is ook leuk voor iets oudere kinderen. Kijk hieronder maar naar deze top vijf van educatief speelgoed voor peuters en kleuters.

Je koopt dit leuke leerzame kinderspeelgoed bij Bol.com en de andere beste online speelgoedwinkels. Deze bieden dit leerzame speelgoed tegen de laagste prijs aan.

1. Goula Houten Kalenderklok

Mooie houten leerklok waarmee peuters en kleuters niet alleen kunnen leren klokkijken maar waarmee ze ook de dagen van de week en de maanden van het jaar kunnen leren. Ook leren kinderen over seizoenen en het weer. Via de gekleurde houten knoppen en draaibare wijzers kunnen ze zelf dagen en tijden aangeven. Deze leerklok ziet er heel leuk uit en kan worden opgehangen in de kinderkamer.2. PAW Patrol Ryder's Pup Pad 

Een superleuke leercomputer voor peuters en kleuters, van 3 tot 6 jaar, gebaseerd op de zeer populaire animatieserie PAW Patrol. Je roept met deze pup pad de PAW Patrol pups op en kunt ze aan het werk zetten via diverse (leerzame) spelletjes. Geluiden en lichteffecten uit de tv-serie zijn in deze pup pad aanwezig.3. VTech Kidizoom 

De Vtech Kidizoom is wereldberoemd onder peuters en kleuters. Ze kunnen er zelf foto's en films mee maken en daarop effecten loslaten. Foto-effecten, video-effecten, vervorm je stem, voeg muziek toe. Creatief en superleuk! En je kan er nog heel leuke spelletjes meer spelen ook, die gebruik maken van de bewegingssensor. Peuters en kleuters vinden het prachtig! Je kunt de VTech Kidizoom aansluiten op de computer voor nog meer mogelijkheden. Wordt geleverd met koptelefoon.

4. Wereld Kraskaart

Niet zomaar een wereldkaart, maar een wereldkaart met een weg te krassen coating. Heeft een kind een land bezocht, dan kan deze de coating bij dat land wegkrassen. Ieder land heeft zijn eigen (verborgen) kleur. De wereldkaart is 84 bij 60 centimeter groot gedrukt op zijdezacht papier met een gouden toplaag.Er is ook nog een DeLuxe versie met veel informatie over de landen.


5. New Classic Toys Kalenderklok

De tweede kalenderklok in deze top vijf. Met deze houten leerklok leer je klokkijken en datums lezen. Ook deze leuke leerklok heeft veel aandacht voor de de seizoenen.


Kijk bij bovenstaande beste online speelgoedwinkels voor het leukste educatieve speelgoed.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.