Verleidelijke lingerie top 5

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    

Binnenkort is het Valentijnsdag. En op Valentijnsdag krijgen vrouwen vaak een mooi cadeau. Misschien wel het mooiste cadeau wat hun Valentijn hen geven kan is mooie verleidelijke lingerie. Daar genieten beide van!


Daarom kijken we hier naar de top vijf verleidelijke lingerie kledingstukken. Mooie lingerie die fijn is om te krijgen, maar ook om te geven. Je krijgt er als gever namelijk wel een heel mooi plaatje voor terug!Hier de top vijf van verleidelijke lingerie (de volgorde mag je zelf bepalen).

1. Bodystocking / Body

Een body of bodystocking is prachtige lingerie uit één stuk. Maar denk nu niet aan een saai badpak. Een smaakvolle bodystocking laat nog wel iets te raden over, maar ook weer niet al te veel. Er wordt op een stijlvolle manier op tal van plekjes blote huid getoond en er wordt veel gebruik gemaakt van doorzichtige stoffen. Een bodystocking is prachtige verleidelijke lingerie.
Meer informatie / voorbeelden bodystocking

2. Catsuit

De catsuit lijkt vaak op de bodystocking maar is vaak wat minder bloot. Een catsuit bedekt meestal veel van het bovenlichaam en onderlichaam, maar deze verleidelijke lingerie geeft door zijn strakke vorm veel van de rondingen van het lichaam prijs. Ook bij catsuits kan er gebruik gemaakt worden van doorzichte stoffen, maar veel catsuits zijn tegenwoordig gemaakt van leer of latex. Het boek Fifty Shades of Grey heeft daar veel mee te maken.
Meer informatie / voorbeelden catsuit

3. Corset

Een corset (of in beter Nederlands een korset) is lingerie dat al eeuwen door vrouwen wordt gedragen. Vroeger deden de dames dat echt niet voor hun plezier want ze werden in een corset gesnoerd op een manier de minder belangrijke zaken als ademhalen vrijwel onmogelijk maakte. Tegenwoordig zijn corsetten echter aangenaam om te dragen, maar vooral ook aangenaam om naar te kijken. Geef een corset cadeau en je hebt zelf ook een cadeautje om uit te pakken.
Meer informatie / voorbeelden corset

4. Bustier

Een bustier lijkt op het eerste gezicht veel op het corset, maar een bustier is veel meer ondergoed dan een corset. Een bustier is bijvoorbeeld veel zachter. Deze lingerie is minder gericht op steun geven en meer op het neerzetten van een mooi plaatje. Bustiers zijn vaak gemaakt van luxe stoffen als kant of satijn.
Meer informatie / voorbeelden bustiers

5. Jarretels / jarretelgordel

Jarretels zijn ook zeer verleidelijke lingerie, maar ze maken deel uit van een lingeriesetje. Met een lingeriegordel kun je je jarretels bij je andere lingerie dragen. De jarretels vormen een elegante verbinding tussen hold up kousen of hold up panty's en de jarretelgordel die je boven je slipje draagt. Veel mooie lingerie-setjes beschikken al over jarretels, die je dan vaak aan de lingerie zelf kan bevestigen.
Meer informatie / voorbeelden jarretels

Zie ook: Meer mode

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.