Labelprinter / etikettenprinter top 10

Redactie     augustus 19, 2020    


Speciaal voor het printen van etiketten en/of labels zijn kleine en handige printertjes beschikbaar. Hiermee print je veel makkelijker etiketten en labels dan met een gewone printer. Op zoek naar een goede labelprinter of etikettenprinter? Hier een top tien van labelprinters en etikettenprinters.


Deze top tien lijsten zijn gebaseerd op de verkoopcijfers van het Bol.com. Bij Bol koop je labelprinters en etikettenprinters van topmerken tegen een lage prijs. Iedere labelprinter of etikettenprinter wordt gratis thuisbezorgd.

Labelprinter top tienDe voor jou beste labelprinter / etikettenprinter

De termen labelprinter en etikettenprinter worden vaak dor elkaar gebruikt. Maar pas op, niet iedere printer ondersteunt het etiket- of label-formaat dat jij wilt gebruiken. En zo heb je vast nog meer eisen. Gebruik daarom de onderstaande keuzehulp (voor etikettenprinters en labelprinters).


Handheld labelprinter of tafelmodel labelprinter?

Labelprinters heb je als handheld of als tafelmodel labelprinter. De eerste kun je in de hand nemen om op lokatie labels uit te printen. Handig in een magazijn of winkel. En een grote meerwaarde, want je kunt zo'n handheld ook gewoon je bureau gebruiken. Dit in tegenstelling tot de tafelmodel labelprinters. Zo'n labelprinter is ook heel klein en compact, maar niet echt ontworpen om mee rond te lopen. En vervelender nog, ze hebben geen accu dus netstroom nodig.


Labelprinter met WiFi

Bij een tafelmodel labelprinter is WiFi erg makkelijk. Je kunt dan een smartphone, tablet of laptop gebruiken om vanuit elders in het gebouw te printen. Je hebt dan alleen de geprinte labels niet direct bij de hand.

Gebruik je bovenstaande Keuzehulp om je ideale labelprinter te vinden.


Onderwerpen:
Beste labelprinter, goede etikettenprinters, beste etikettenprinter, beste labelprinters

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.