Fietstas top 10

Redactie     augustus 01, 2020    


Fietstassen heb je in alle soorten en maten. Maar wat is een goede fietstas? We kijken hier naar de top tien van meest populaire fietstassen.


De top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van het Fietstascenter. Kijk bij de aanbevolen winkels om een fietstas te kopen voor alle prijzen en specificaties.De fietstassen van Vaude en Orlieb blijken favoriet, maar er zijn meer goede merken fietstassen zoals Basil, New Looxs, FastRider en AGU.

Fietstas top tienTips fietstassen

Veel fietstassen in de top vijf zijn een dubbele fietstas voor achterop de bagagedrager (één links en één rechts). Een dubbele fietstas is handig als je boodschappen doet op de fiets. Niet alleen kun je meer boodschappen kwijt maar je kunt ook het gewicht verdelen.

Een enkele tas kan ook handig zijn mits je deze los kunt halen en als tas kunt gebruiken (het shopper model). Ook zijn er enkele fietstassen die als schooltas (of kantoortas) te gebruiken zijn. Deze fietstassen zijn vaak als schoudertas te dragen.

Let er bij de aanschaf van een fietstas op of deze waterdicht of op zijn minst spatwaterdicht is. Een echte waterdichte tas is niet alleen gemaakt van waterdicht materiaal maar heeft ook een waterdichte sluiting.

Kijk bij bovenstaande aanbevolen winkels voor alle fietstassen, hun prijzen en hun specificaties.


Onderwerpen:
Beste fietstas, beste fietstassn, beste tas fiets.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.