Beste maandlenzen

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    Ondanks de opkomst van daglenzen zijn maandlenzen nog steeds populair. Dat heeft met een groot deel met de prijs te maken. Maandlenzen zijn nu eenmaal een stuk goedkoper dan een maand aan daglenzen. Maar welke maandlenzen zijn de beste? Hier de top vijf volgens een Duitse test.De top vijf maandlenzen

1. Cooper Vision Biofinity (dag en nacht)
2. Alcon Air Optix Aqua (dag en nacht)
3. Alcon Air Optix Night & Day Aqua (dag en nacht)
4. Bausch & Lomb PureVision Spheric (dag en nacht)
5. Cooper Vision Biomedics 55 Evolution (Beste Koop)

Tip: Wil je deze lenzen kopen? Kijk dan bij de beste online winkels voor contactlenzen. Hier koop je goedkoop contactlenzen van alle bekende merken.

Zeer goede contactlenzen

Bij deze test van Vergleich.org haalde de Cooper Vision Biofinity maandlenzen als enige de waardering Zeer Goed. Deze contactlenzen zijn dan ook heel vernieuwende lenzen. Ze hebben geen coating maar beschikken over aquaform siliconenfibers die zorgen voor een optimale mix van zuurstof en vocht. Met succes want Cooper Vision Biofinity zitten uitzonderlijk comfortabel en je hebt niet snel last van droge ogen met deze lenzen.

Ook constateerde het testteam dat de lenzen heel goed hun vorm behouden.

Beste koop

De titel van Beste Koop ging naar een andere lens van Cooper Vision, namelijk de Cooper Vision Biomedics 55 Evolution. Dit is een goedkope maandlens die je echte in tegenstelling tot de vier andere contactlenzen in de top 5 van beste maandlenzen niet 's nachts in kunt houden. Ook deze maandlenzen zijn aangenaam om te dragen.

Als beste koop zijn ze misschien iets minder goed dan de beste maandlenzen uit de test, maar als je rekening houdt met het prijsverschil dan is dit de grote aanrader.

Kijk bij de bovenaan genoemde online winkels voor contactlenzen voor alle lenzen met een hoge korting.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.