Wat zijn de beste daglenzen?

Redactie     februari 21, 2019    


Daglenzen, een uitvinding waar heel veel lensdragers heel blij mee zijn. Geen reinigingsvloeistoffen en geen beschadigingen. Iedere dag verse schone lenzen. Dagelijks een fris setje contactlenzen. Hier de top vijf van meest populaire daglezen.Deze top vijf is afkomstig van Mister Spex. één van de beste winkels met contactlenzen. Bij deze online winkels koop je heel goedkoop de lenzen van de bekende topmerken. Maar dan veel goedkoper dan bij de opticien.

Top vijf daglenzen

1. TrueLens Platium Daily Toric
2. TrueLens Platium Daily
3. TrueLens Premium Daily
4. TrueLens Comfort Daily
5. Bausch & Lomb SoftLens Daily

Deze ranglijst is gebaseerd op de verkoopcijfers per 2019.

Wat zijn daglenzen?

Daglenzen zijn contactlenzen die je na een dag dragen gewoon weggooit. Duur? Tja, 30 daglenzen zijn duurder dan 1 maandlens, maar daar tegenover staat dat je helemaal geen lensvloeistof nodig hebt. Daarmee neemt het prijsverschil fors af. En bij daglenzen draag je iedere dag een schoon, helder en onbeschadigd nieuw setje lenzen. Ook dat is wat waard!

Een ander voordeel van daglenzen is dat je je ze als brildrager ook alleen kunt dragen als je daar zin in hebt. Bijvoorbeeld alleen op de dagen dat je gaat sporten, dat je een date hebt of als je werkt. Daglenzen zijn ideaal als je bril en lenzen regelmatig afwisselt.

Kijk bij de bovengenoemde beste online winkels voor contactlenzen voor de beste en goedkoopste aanbieders van lenzen. Hier koop je tegen de laagste prijs daglenzen, maar ook maandlenzen, weeklenzen, daglenzen of nachtlenzen.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.