Liegen op datingsites (top 5 leugens)

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    


Het zal je niet verbazen als we zeggen dat de waarheid op datingsites wel eens geweld wordt aangedaan. Een  paar kilo of een paar jaar eraf bij de gegevens van je profiel willen de kansen wel eens doen stijgen. En liegen op datingsites is zo makkelijk!

Je ideale gewicht, een mooie opleiding, een droombaan, een paar centimeter langer of juist korter, in het profiel van een datingsite is het allemaal zo geregeld. Met één of twee klikken bereik je waar je anders lange tijd voor zou moeten zwoegen, of wat misschien helemaal niet haalbaar is!


Top 5 leugens op datingsites

Maar waar wordt nou het meest over gelogen in de profielen van datingsites? Dat kun je zien op de Dating Blog. Daar vind je een top vijf van leugens van vrouwen op datingsites en een top vijf van leugens van mannen op een datingsite.

Het is leuk om te zien hoe enorm de leugens van elkaar verschillen. De vrouwen maken zich heel druk om hun uiterlijk terwijl de mannen in hun profiel meer succesvol willen overkomen, ook al is dat helemaal niet terecht. Liegen op datingsites kan op vele manieren.

Liegen met foto's

Foto's zeggen meer dan duizend woorden. Of... niet. Nee, foto's zeggen ook niet alles want volgens het onderzoek heeft één op de drie daters gerotzooid met de foto's. Ze hebben er Photoshop op los gelaten of een foto genomen uit de tijd dat ze nog wel jong, strak en aantrekkelijk waren.

Kijk op bovenstaande blog voor alle harde feiten over liegen op datingsites.

Onderwerp:
Liegen dates, leugens datingsites, bedrog dating, liegen date.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.