Populairste maaltijdvervangers

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De top 10 van maaltijdvervangers. Ook kijken we naar verschillende soorten maaltijdvervangers en naar de voordelen en nadelen van een maaltijdvervanger.

Beste maaltijdvervanger

Een maaltijdvervanger is een populair middel voor afvallen. En bij goed gebruik ook een gezonde manier van afvallen, want je krijgt alle benodigde stoffen binnen terwijl je toch (snel) afvalt. Hier de top tien van meest populaire maaltijdvervangers.


Deze top tien is gebaseerd op de verkoopcijfers van maaltijdvervangers van Bol.com, één van de grootste aanbieders van afslankproducten. Kijk hier voor de beste aanbieders van afslankproducten en koop de beste middelen tegen de laagste prijs.

Top 10 maaltijdvervangers


Wat is een maaltijdvervanger?

Met een maaltijdvervanger vervang je een maaltijd of gerecht door een alternatief met veel minder calorieën maar wel met alle voedingsstoffen die je nodig hebt. Deze maaltijdvervangers hebben de vorm van een mueslireep, een soep, een pudding of een milkshake. Met een goede maaltijdvervanger heb je geen honger na het eten, krijg je alle benodigde stoffen binnen maar krijg je veel minder calorieen binnen. Hierdoor verlies je op een aangename manier gewicht.

Soorten maaltijdvervangers

Maaltijdvervangers kun je (buiten de vorm) in twee categorieën onderverdelen. Er zijn twee soorten te onderscheiden:

  • Maaltijdvervangers met circa 500 calorieën per dag
    Bijvoorbeeld Modifast Intensive en Weight Care Intensief.
  • Maaltijdvervangers met 800 tot 1400 calorieën per dag
    Bijvoorbeeld Modifast Daily, Weight Care en Slimfast.


Voordelen maaltijdvervanger

Met een maaltijdvervanger kun je heel snel gewicht kwijtraken, ook zal je bij een goede maaltijdvervanger geen vitamines en andere benodigde stoffen te kort komen. Ook ben je met een maaltijdvervanger bewust en actief met afvallen bezig. Een maaltijdvervanger is over het algemeen ook niet duurder dan een gewone (volledige) maaltijd.

Nadelen maaltijdvervanger

Daartegenover staat natuurlijk wel dat je gemotiveerd moet zijn om je eten tijdelijk door een maaltijdvervanger te vervangen. Je moet het kunnen aanzien dat andere wel gewoon hun bordje eten opscheppen en leegeten. Ook zijn veel maaltijdvervangers zoetig van smaak (chocolade, vanille) wat liefhebbers van een hartige hap op de duur niet zo fijn vinden.

Zie ook:
Onderwerp:
Tien goede maaltijdvervangers in de maaltijdvervanger top 10. Ook kijken we naar de voordelen van  maaltijdvervangers en de nadelen van een maaltijdvervanger.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.