5 zaken die vrouwen belangrijk vinden bij een date

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    


Vrouwen letten vaak op heel andere zaken bij een date dan dat mannen doen. Daarom hier een top vijf van zaken die de aantrekkelijkheid van een man bepalen bij een date.


Belangrijke informatie voor heren die op date gaan. Deze top vijf is samengesteld door de specialisten van de datingsite Parship.

1. Humor

Een klassieker onder de factoren de de aantrekkelijkheid van een man bepalen. Welke vrouw vindt humor nou niet belangrijk bij een man? Maar kijk uit dat je niet te flauw overkomt, en je moet natuurlijk ook meer te bieden hebben dan humor alleen. Anders was Clown Bassie wel een vrouwenmagneet geweest.

2. Ambitie

Er is een oud Chinees Engels spreekwoord dat luidt "A man without ambition is like a bird without wings". Dit is een motto voor veel datende vrouwen. Deze vallen voor een man die een doel in het leven heeft, zelfvertrouwen heeft en niet snel ergens voor terug deinst.

3. Zelfvertrouwen

We noemden het al. Zelfvertrouwen. Een man wil zich veilig voelen bij een man, en een man met zelfvertrouwen straalt veiligheid uit. Maar kijk uit dat je zelfvertrouwen niet overgaat in arrogantie.

4. Betrouwbaar / Geïnteresseerd

Een vrouw moet haar gevoelens met een man kunnen delen. Hij moet een luisterend oor bieden, en haar geheimen moeten bij hem veilig zijn.

5. Intelligentie

Een date zal nooit leuk worden als je geen goed gesprek kunt voeren. Vrouw en man moeten dus wel een beetje op een gelijk intelligentieniveau zitten. En vrouwen waarderen het erg als de man op dat punt nog wat extra's te bieden heeft. Ze vinden het belangrijk dat een man weet wat er in de wereld gebeurt en ook mensenkennis wordt op prijs gesteld, evenals natuurlijk goede normen en waarden.

Nog veel meer datingtips en andere informatie over dating vind je op de blog EerlijkeDatingsites.nl

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.