Beste winkels om een tas te kopen

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

De beste winkels om de mooiste en beste tassen goedkoop te kopen. Ook hebben we de beste tassen uit de test en tips voor onderhoud en schoonmaken van een tas.


Een winkel met keuze uit meer dan 5.000 verschillende tassen? Die kom je in de winkelstraat niet tegen. Maar online wel, en dan bieden ze deze tassen vaak ook nog goedkoop aan en kun je ze zonder kosten thuis laten bezorgen.

De beste en goedkoopste tassenwinkels

De Shopper Blog heeft een lijst samengesteld met beste online tassenwinkels. Het aanbod aan tassen van deze online winkels is enorm.

Er zitten speciaalzaken tussen, maar ook veel schoenenwinkels. Deze winkels bezorgen vaak gratis de tas thuis. Schoudertassen, handtassen, toilettassen, rugtassen,... er zijn heel veel verschillende soorten tassen. Voor vrouwen en mannen, maar ook voor kinderen.

Onderhoud nieuwe leren tas

Veel tassen zijn gemaakt van leer, dat is een natuurlijk materiaal dat lang meegaat. Maar leer heeft wel onderhoud en bescherming nodig. Bewaar een leren tas bijvoorbeeld niet in direct zonlicht, dan droogt het leer uit. Ook moet je leer soepel houden door de leren tas regelmatig te behandelen met leerpoets of leerspray.

In onderstaande video laat een expert zien hoe je een leren tas het best kunt schoonmaken.


Zie ook:

Onderwerp:
Hier kijken we naar de beste winkels om een tas te kopen. Koop een goede luxe tas goedkoop bij deze webshops. Bij de beste tassen test vind je de beste tassen in vele soorten uit de test en verder geven we informatie over het onderhouden en schoonmaken van een leren tas.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.