Beste gourmetstel

Bas van Rijswijk     januari 01, 2019    


Op zoek naar een goed gourmetstel voor weinig geld? Hier de top vijf van meest populaire gourmetstellen.


Deze top vijf is afkomstig van de Funcook shop van Coolblue. In deze online Coolblue-winkel kun je alle populaire gourmetstellen kopen, vaak met een interessante korting. Bovendien wordt ieder gourmetstel binnen een dag gratis thuisbezorgd. Een aanrader dus als je op zoek bent naar het beste gourmet stel, de beste fondue set, de beste pizza oven voor op tafel, de beste grillplaat voor op tafel of een ander funcooking apparaat om gezellig met elkaar aan tafel te kokkerellen.

Hieronder vind je hun top vijf van gourmet stellen.

1. Princess Raclette 8 Oval Grill Party 162700

Meest populair gourmetstel bij CoolBlue is de Princess Raclette 8 Oval. Een gourmetstel dat een lage prijs combineert met een hoge kwaliteit. Prima!

Deze Princess Raclette is een heel voordelig gourmetstel dat plaats biedt aan 8 personen. Grillen en bakken kan direct op de geribbelde grillplaat of in de meegeleverde pannetjes. De Princess Raclatte is makkelijk schoon te maken. De losse delen kunnen in de vaatwasser en de plaat beschikt over een anti-aanbaklaag. Het gebruik van boter of olie is niet nodig. Dat is ook nog eens heel gezond! In plaats van olie, vet of boter doe je wat zout op de bakplaat om aanbraden te voorkomen, en gourmetten maar!2. Steba Steengrill-gourmet-raclette RC3 plus

Deze Steba gourmet is aanmerkelijk duurder dan het als beste gourmetstel uitgeroepen Princess funcooking apparaat, maar dat komt mede omdat erbij deze Steba gourmet naast een gourmet / raclette ook een natuurstenen bakplaat wordt meegeleverd.

Je kunt met deze gourmetset van Steba dus ook steengrillen! Daarbij komt dat de stalen bakplaat ook nog eens twee kanten heeft (glad en geribbeld), zodat je de beschikking hebt over drie verschillende bakplaten. Dit is het beste gourmetstel met veel verschillende functies.De Steba heeft pannetjes voor acht personen, maar is wel wat aan de kleine kant zodat niet iedereen er makkelijk bij kan. Gebruik je vooral de bakplaat en niet de pannetjes? Dan is dit nadeel van dit gourmetstel minder groot. Dit is een bijzonder goed gourmetstel, kijk bij de bovenstaande online winkels voor alle goede gourmetstellen tegen een lage prijs.

3. Tefal Gourmet 10 Inox & Design

Ruimte genoeg met dit beste gourmetstel. Deze gourmet van Tefal is een gourmetstel geschikt voor 10 personen. Lang en rechthoekig. Makkelijk schoon te maken door de anti-aanbak laag. We missen alleen de regelbare thermostaat bij dit gourmetstel.4. WMF Lono Raclette Grill

Dit beste gourmetstel van WMF is een luxe gourmetstel met zowel een gladde als een geribbelde bakplaat. Vlees, groente, kaas of crepes, met deze Raclette Grill kun je alles moeiteloos maken, en smullen maar! De WMF Lono Raclette Grill is bedoeld voor 8 personen en valt op door zijn dubbele onderstel. Onderop kun je je pannetjes warm houden zonder gevaar van aankoeken.


5. Solis Combi Grill 3-in-1

3 in 1? Ja, naast een gourmetstel en een raclettestel is de Solis Combi Grill ook een fondue. Er wordt namelijk een edelstalen fonduepan meegeleverd die precies op de plaat past. Ook krijg je naast 8 pannetjes ook 8 fonduevorken. Het beste gourmetstel voor wie ook wel eens wil fonduen!

De Solis Combi Grill heeft twee aparte verwarmingssystemen voor raclette, grill en fondue die traploos instelbaar zijn en elk over een eigen thermostaat beschikken. Deze luxe gourmetset is makkelijk schoon te maken en te gebruiken.


Kijk voor alle prijzen en informatie, en nog veel meer gourmetsets bij Beste Funcooking apparatuur Kopen. Daar vind je alle goede gourmetstellen en andere funcooking apparatuur tegen de laagste prijs.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.