Beste smartwatch uit de test

Redactie     januari 01, 2018    

De beste smartwatches uit de Consumentenbond smartwatch test en andere testen van slimme horloges.

Beste smartwatch test

Er komen steeds meer smartwatches op de markt. Bij grote merken als Apple, Samsung, LG, Garmin, Motorola, Asus en Sony kun je voor een smartwatch terecht. Maar wat is een goede smartwatch? De Consumentenbond heeft ze getest. Hier de smartwatch top vijf:


Alle smartwatches zijn te koop via deze aanbevolen winkels.

Deze smartwatch test van de Consumentenbond is al wat ouder. Kijk op Beste smartwatches uit de test voor recentere testen van smartwatches en de beste smartwatch uit deze testen.

1. Apple Watch / Apple Watch Sport (iOS)

De eigen smartwatch van Apple voor de Apple iPhone. Met een degelijke maar mooie behuizing. Stevig, dus kan tegen een stootje. Blinkt uit door functies en krasbestendigheid. Met de bekende hoge Apple gebruiksvriendelijkheid. Is ook in een sport-versie beschikbaar.

Apple Watch smartwatch

De Apple Watch scoorde in de test van de smartwatch aanmerkelijk beter dan andere slimme horloges voor de iPhone. De Pebble Time (geschikt voor zowel iOS als Android) was met een 6e plaats de best of the rest op iPhone gebied.

2. Samsung Gear S (Android)

Van de voor Android-telefoons geschikte smartwatches is de Samsung Gear S duidelijk de beste smartwatch. Het is een veelzijdige smartwatch die ook zonder smartphone vele functies kent. Je kunt er zelfs zonder telefoon internet op omdat je in de Samsung Gear S een simkaart kunt aanbrengen (de smartwatch is dus zijn eigen smartphone). Helaas is de Samsung Gear S niet zo zuinig met stroom.

Samsung smartwatch Android

Wel is de Samsung Gear S gebruiksvriendelijk en doet het horloge alles dat je van een smartwatch verwacht.

3. LG G Watch R (Android)

Prachtige Android smartwatch van LG. Waterproof tot op een meter diep. Heel compleet met een barometer, kompas, accelerometer en hartslagsensor.

LG smartwatch Android

4. LG Watch Urbane (Android)

De LG Urbane is een andere goede LG smartwatch. Deze is waterdicht, je kunt er gewoon mee douchen. Je mist dus zelfs onder de douche geen bericht mee! De LG Watch Urbane meet de hartslag, stappen en calorieën en beschikt in combinatie met een Android smartphone over alle mogelijkheden die je van een smartphone verwacht. Hij is wel wat aan de grote kant.

LG smartwatch

5. Sony SmartWatch 3 (Android)

Een smartwatch en sporthorloge in één. De Sony SmartWatch 3 meet stappen, loopsnelheid, afstanden en calorie-gebruik. Het slimme horloge beschikt over een GPS-ontvanger waardoor je je afgelegde route kan registreren en deze smartwatch is geheel waterdicht. Ideaal voor sportieve gebruikers, maar vreemd genoeg ontbreekt de hartslagsensor bij deze sportieve smartwatch.

Sony smartwatch


Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels voor alle prijzen en specificaties van deze en andere smartwatches.

Het volledige testverslag is terug te vinden in de Consumentengids december 2015.

Onderwerpen:
Beste smartwatch test, beste smartwatches, slimme horloges, slim horloge, smart watch.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.