Beste kunstkerstboom

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    


Steeds meer mensen plaatsen met kerstmis een kunstkerstboom in huis. De voordelen zijn groot. Deze kunstbomen zien er bovendien levensecht uit. Tenminste, als je een goede kunstkerstboom koopt. Hier de top vijf van beste merken voor een kunstkerstboom.


Deze kunstkerstbomen kun je voordelig kopen bij de aanbevolen winkels om een kunstkerstboom te kopen. Kijk daar ook voor alle prijzen en meer informatie.

1. Blackbox kunstkerstbomen

De meeste kunstkerstbomen die in Nederland te koop zijn, zijn van het merk Blackbox. Blackbox kerstbomen zijn goed van kwaliteit en best goedkoop, vooral gezien deze hoge kwaliteit.

Blackbox kunstkerstbomen zien er uit als een echte kerstboom. Een Blackbox kunstkerstboom is stevig en je kunt ze makkelijk in- en uit-elkaar zetten. Bovendien nemen ze uit elkaar heel weinig ruimte in. Op een Blackbox kunstkerstboom wordt 10 jaar garantie gegeven. Op de lampjes en elektra bij kunstkerstbomen met verlichting wordt 3 jaar garantie op deze verlichting gegeven.

2. Triumph Tree kunstkerstbomen

Een ander topmerk voor een kunstkerstboom is Triumph Tree. Evenals Blackbox heeft Triumph Tree een groot en breed assortiment verschillende bomen. Met en zonder verlichting, en in diverse kleuren. En ook Triumph Tree durft het aan om 10 jaar garantie op hun kunstkerstbomen te geven. Een teken van kwaliteit.

Triumph Tree kerstbomen zijn dan ook niet alleen mooi en levensecht maar ook erg sterk. In zowel de stam als in de takken zit een stalen kern die ervoor zorgt dat de bomen letterlijk ijzersterk zijn.

De kunstkerstbomen van Blackbox en Triumph Tree zijn met afstand de best verkochte kunstkerstbomen. Vrijwel alle in Nederland verkochte kunstkerstbomen zijn van deze merken. Maar er zijn meer merken. Hieronder de rest van de top vijf van beste kunstkerstbomen.

3. Tel International
4. HHCP
5. Nordic Collection


Onderwerp:
Hierboven staan de vijf beste merken van beste kerstbomen. Deze beste fabrikanten van kunstbomen maken de beste kunstkerstbomen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.