Beste online fietsenwinkels om goedkoop een fiets te kopen

Redactie     februari 18, 2019    

Een paar jaar geleden bestonden er ook al online fietsenwinkels maar toch was het toen erg ongebruikelijk om je fiets online te kopen. Dat is de laatste tijd echter sterk aan het veranderen.


Er is een nieuwe generatie fietsenwinkels die met veel service, lage prijzen en gunstige leveringsvoorwaarden online fietsen verkopen. Deze winkels zijn een groot succes.


Dat is niet verwonderlijk gezien de lage prijzen en het enorme brede assortiment. Vaak kun je er de nieuwste modellen kopen, maar hebben ze ook een grote online outlet waarin fietsen van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta en Giant met hoge kortingen worden verkocht. Dit zijn nieuwe fietsen, helemaal van deze tijd, maar een modeljaar van 2 a 3 jaar geleden. Qua kwaliteit maakt het nauwelijks iets uit (die fietsen waren toen al net zo goed, zo snel gaan de ontwikkelingen niet) maar wel qua prijs.

In het begin waren de online fietsenwinkels vooral gewone fietsenwinkels die hun fietsen ook via een webwinkel verkochten, maar de huidige generatie succesvolle online fietsenwinkels bestaat voor een groot deel uit online specialisten die hun fietsen verkopen tegen een prijs die anders niet mogelijk zou zijn.

Kijk hier voor de top vijf goedkope fietsenwinkelsFoto: Batavus fietsenfabriek

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.