Best verkochte grote smart televisies

Bas van Rijswijk     juni 29, 2015    


Welke grote televisies (met een beelddiagonaal van 127 centimeter of meer) zijn momenteel het meest populair? Hier een top vijf van best verkochte grote televisies van dit moment.


We maken voor deze top vijf van best verkochte grote smart televisies gebruik van de verkoopcijfers van de TVstore. Deze televisie-specialist van CoolBlue verkoopt de meest populaire televisies met vaak heel hoge kortingen. Bovendien worden de televisies gratis thuisbezorgd binnen een dag.

1. Philips 50PUK6809

Groot, goed, maar toch ook heel betaalbaar. Deze Philips Ultra-HD LED-televisie heeft een beelddiagonaal van 50 inch (127 cm). Het is een smart tv, dus je kunt de televisie met je netwerk verbinden en zo gebruik maken van internet-mogelijkheden als Netflix en YouTube. Ook kun je via je thuisnetwerk verbinding maken met computer en laptops de content die daarop staat als films, muziek en foto's op de televisie afspelen. Dankzij de digitale tuner heb je geen los kastje nodig op televisie te ontvangen.

De Philips 50PUK6809 maakt gebruik van de UHD-resolutie (ook wel Ultra HD of 4K genoemd) zodat je beelden voorgeschoteld krijgt die 4 keer scherper zijn dan full HD.  Om 3D beelden te kunnen zien worden 2 3D-brillen meegeleverd.

2. LG 55UB820V

Een andere populaire Ultra HD smart televisie. Met een beelddiagonaal van 55 inch  (140 cm) is de LG groter dan de bovengenoemde Philips televisie. De LG 55UB820V is met een dikte van 3,7 centimeter behoorlijk dun, wat betekent dat je deze grote tv makkelijk aan de muur kunt hangen. ook de lijst om het scherm is dun, nog geen 1 centimeter breed.

Dankzij de local dimming techniek is zwart bij deze televisie ook echt zwart. Het verschil is duidelijk zichtbaar als je deze LG naast een andere televisie zet. Ook de LG beschikt over een DVB-S tuner en een netwerk-aansluiting. 3D is hier echter geen optie. Daarentegen zorgt de 100 Hertz beeldverversing er voor dat snelle bewegingen vloeiender worden weergegeven dan bij de Philips.

3. Samsung UE55H6500

Deze 55 inch Samsung heeft een minder scherpe resolutie (full HD), maar wel 3D mogelijkheden en een 100 Herz beeldverversing. Bovendien beschikt deze Samsung over een zeer krachtige Quad Core-processor.

4. Sony KDL-50W805B 

Ook de Sony KDL-50W805B full-HD TV is een 100 Herz smart televisie met 3D mogelijkheden (2 brillen worden meegeleverd). Sluit deze 50 inch Smart TV op het netwerk aan (via een kabel of via WiFi) en je hebt alle internet-mogelijkheden tot je beschikking. Ook hier een DVB-tuner aanwezig. De standaard kan ook dienst doen als muurbevestiging.

5. Samsung UE55H6410

55 inch Full HD televisie met veel mogelijkheden, mede mogelijk gemaakt door de snelle Quad Core processor. Dankzij de USB-poort en de WiFi ondersteuning kun je deze smart televisie aan internet koppelen, films en muziek vanaf je computers streamen en televisie-programma's opslaan op een externe harde schijf of usb-stick. Ook deze grote smart tv wordt geleverd met twee 3D brillen.

Kijk bij de beste winkels om televisies te kopen wat al deze televisies kosten en hun verdere specificaties.

Zie ook: Alle informatie en tips TV op Elektronicatips.nl

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.