Sla een miljonair, prins of filmster aan de haak, 5 tips

Bas van Rijswijk     februari 18, 2019    

Welke vrouw wil er nou geen miljonair aan de haak slaan? Of misschien heeft ze wel een filmster uit Hollywood op het oog. Of misschien wel een prins (al dan niet knap en in het bezit van een wit paard).


Daarom hebben we hier een bijzondere top vijf voor je. Een top vijf met tips voor vrouwen om een miljonair te daten en te veroveren.


Deze op vijf aan tips is niet van ons (we hebben geen idee hoe je een miljonair moet versieren) maar van Lady Lara Asprey. Deze Britse lady verkeerd in de hoogste kringen en is in Engeland zeer succesvol met haar poepchique datingbureau The Sloane Arranger. Dit datingbureau is niet de Engelse versie van Relatieplanet maar een high class bemiddelingsbureau dat miljonairs, popsterren, filmsterren en mensen van adel aan de partner helpt.

Lady Lara Asprey is ruim tien jaar geleden met dit exclusieve datingbureau begonnen en heeft al diverse Hollywoodsterren en enkele vrienden van Prins Charles aan een partner geholpen. Iedere "dater" wordt bij The Sloane Arranger persoonlijk door de Lady geïnterviewd, geadviseerd en begeleid tijdens zijn of haar dates.

Hierdoor weet  Lady Lara Asprey als geen ander wat de rijken en beroemdheden ter aarde van een date of relatie verwachten. Kijk hier voor haar top vijf van tips om een miljonair, prins of filmster aan de haak te slaan.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.