Muurstickers voor kinderkamer of babykamer

Bas van Rijswijk     februari 21, 2019    

5 idee├źn voor muurstickers voor de kinderkamer of babykamer, en de beste winkels om mooie muurstickers online te kopen.

Als je een babykamer of kinderkamer mooi wilt aankleden, bijvoorbeeld in een bepaald thema kunnen muurstickers daarbij heel mooie en sfeervolle decoratie zijn.

muursticker voetbal kinderkamer decoratie

Wij kijken hier naar de top vijf meest populaire soorten muurstickers voor babykamers en kinderkamers.

Aanbiedingen muurstickers beste winkels

Bij onderstaande winkels kun je alle soorten muurstickers goedkoop online kopen. Deze online winkels hebben een groot assortiment mooie muurstickers van goede kwaliteit.

1. Muurstickers bomen en takken

Bomen en takken zijn erg populair als muurstickers. Dat komt vooral omdat je er veel creativiteit in kwijt kunt. Je kunt van alles in de boom "hangen". Draai bijvoorbeeld een kledinghaakje in een "tak" en hang daar kleding aan.

Muursticker natuur kinderkamer

2. Naamstickers

Door een naam in de naamsticker te verwerken maak je er heel persoonlijke decoratie van. Bij Muursticker voor Kinderen kun je muurstickers met een naam naar keuze laten maken. Ook kun je daar dan zelf de kleuren kiezen. Ook erg leuk op een babykamer!

Muursticker naam kind kinderkamer

3. Muurstickers auto's en voertuigen

Een brandweerauto, een vliegtuig, maar ook een Volkswagenbusje, een Kever of een Lelijke Eend kun je ook op een muursticker kopen. Of wat dacht je van een raket waarin bij het raampje ruimte is vrijgehouden voor een foto van het kindje. Dat is pas stoer!

Muursticker eigen foto

4. Muurstickers Dieren

Een stoere leeuw, of toch een lieve Bambi? Grappige honden of een ondeugende aap? Dieren zijn altijd gewild als muursticker en ze passen vaak goed bij een thema kamer zoals een jungle kamer of een onderwater kamer. Voor een safari kamer kun je complete jungle sets kopen.

Muurstickers dieren kinderkamer

5. Muurstickers piraten, avonturen en sporten

Sporten en avonturen zijn ook zeer gewild. Voetbal muurstickers voor een voetbal kamer, maar ook een ballerina muursticker voor een mooie meisjeskamer.

Kijk bij de bovenstaande beste winkels om meubelstickers te kopen voor meer thema's, meubelstickers en prijzen voor leuke muurstickers voor de kinderkamer of babykamer.

Zie ook:
Onderwerp:
5 tips voor leuke muurstickers voor de babykamer en muurstickers voor de kinderkamer. Plus een overzicht van de beste winkels waar je deze muurstickers goedkoop online kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.