Wintersportkleding. Beste merken.

Redactie     februari 18, 2019    

Als je op wintersport gaat, of je nu gaat skiën, snowboarden of langlaufen, is het belangrijk dat je goede wintersportkleding draagt. Goede wintersportkleding houdt je ook onder koude omstandigheden droog en warm.


Goede wintersportkleding zorgt er voor dat de kou en nattigheid buiten blijft, maar ook dat transpiratievocht goed wordt afgevoerd. Hier de top vijf van beste merken wintersportkleding.


Klik op het merk voor meer informatie. Of ga naar de beste winkels om wintersportkleding te kopen om de kleding van deze merken tegen de laagste prijzen te kopen.

Icepeak wintersportkleding
Een grote Finse producent van skikleding, snowboardkleding en andere wintersportkleding. Icepeak maakt alle soorten wintersportkleding, van ski-jacks en complete ski-pakken tot accessoires als skibrillen, skihandschoenen, skitassen, mutsen en thermisch ondergoed.Brunotti  wintersportkleding
Nederlands merk dat skikleding en badkleding maakt. Een combinatie die verbazend veel voorkomt. Vooral de prachtige Brunotti ski-jacks zijn razend populair. Maar ook Brunotti maakt veel meer dan ski-jacks alleen. Bijvoorbeeld sweaters, fleece-truien, ski-mutsen en nog veel meer voor dames, heren en kinderen.

Dare2B  wintersportkleding
Dare2B is een Britse specialist in ski kleding, snowboard kleding en andere wintersportkleding. Ook bij Dare2B kun je terecht voor alle soorten wintersportkleding en wintersportaccessoires. Dare2B skikleding is hip en vaak kleurig om te zien. En ook de kwaliteit van deze wintersportkleding uit Engeland is erg goed. Dare2B maakt wintersportkleding voor mannen, vrouwen en kinderen.Tenson wintersportkleding
Tenson wintersportkleding komt uit Zweden. Het is prachtige skikleding die vaak ook gewoon als vrijetijds kleding te gebruiken is. Tenson maakt alle soorten wintersportkleding en accessoires. Pakken, helmen, brillen, ski-jacks, ski-broeken, handschoenen, mutsen, Tenson maakt het allemaal. Het is één van de grootste producenten van wintersportkleding ter wereld.

Salomon wintersportkleding
Het Franse Salomon is ook zo'n grote producent van skikleding en andere wintersportkleding. Naast wintersportkleding maakt Salomon nog veel meer outdoor kleding en sportkleding. Van huis uit is het echter vooral gericht op wintersport en andere bergsporten. Salomon is in 1947 in de Franse Alpen opgericht als fabrikant van kleding en accessoires voor bergsporters. Het is een uitstekende fabrikant voor je wintersportkleding.

Foto's: Brunotti, Icepeak en Dare2B wintersportkleding

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.