De beste laarzen met schapenvacht

Redactie     februari 21, 2001    

Schapenvacht laarzen zijn erg populair. Met name de Australische Uggs hebben ervoor gezorgd dat schapenvacht laarzen in de winter bijzonder veel gedragen worden.


Evenals de Uggs komen veel goede schapenvacht laarzen uit Australiƫ. Wij kijken hier naar de vijf beste merken die schapenvacht laarzen maken.


1. Ugg Australia

Je komt er niet omheen. Ugg Australia (de fabrikant van de beroemde Uggs) is het meest populaire merk voor laarzen van schapenvacht. En terecht want de Ugg laarzen zijn van zeer hoge kwaliteit en de keuze is enorm. Geen merk maakt zoveel laarzen van schapenvacht als Ugg Australia. Aan deze schapenvacht laarzen hangt wel een pittig prijskaartje, maar er worden vaak flinke kortingen gegeven. Kijk maar bij de aanbiedingen.

2. Emu

Een ander goed Australisch schoenenmerk dat uitstekende vachtlaarzen maakt. De Australische schapenvacht laarzen werden al in de eerste wereldoorlog door Australische piloten gedragen. Zo hielden ze hun voeten warm in hun open vliegtuigjes. De laarzen van schapenvacht maakten een comeback toen de Australische surfers ze herontdekte. Deze gebruikte ze om hun voeten warm te houden na het surfen. Tegenwoordig zijn de schapenvacht laarzen van onder andere Emu en Ugg Australia echte mode-items. Maar het zijn ook laarzen die je voeten onder koude omstandigheden comfortabel warm houden!
<aanbiedingen>

3. Pajar

Het Canadese outdoor modemerk is erg in opkomst met zijn laarzen met schapenvacht. Deze zijn niet geheel van wol en schaap gemaakt zoals de Australische uggs maar het zijn meer snowboots, laarzen en schoenen die met schapenwol gevoerd zijn.
<aanbiedingen>

4. Mou

Ook Engeland is een schapenland, en daar komen de Mou sheepskin boots vandaan. Mou laarzen van schapenvacht zijn hipper en modieuzer dan de uggs en de vachtlaarzen van Emu. Mou maakt ook heel mooie eskimolaarzen.
 <aanbiedingen>

5. Shepherd

De naam van dit Zweedse merk schoenen geeft aan waar we mee te maken hebben, echte schapenvacht laarzen en schoenen. Beroemd zijn ook de schapenvacht pantoffels van Shepherd. Dit merk maakt al meer dan 30 jaar laarzen van schapenwol. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit.
<aanbiedingen>


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.