Beste goedkope online speelgoedwinkels

Bas van Rijswijk     februari 18, 2001    

Speelgoed wordt steeds vaker via internet gekocht. Eigenlijk logisch, want veel populair speelgoed wordt in een doos van de fabrikant geleverd (bijv. Lego, Playmobil, bordspellen) en het maakt dus voor de kwaliteit helenaal niet uit waar je het speelgoed koopt.


Bovendien is speelgoed online vaak veel goedkoper. Juist omdat speelgoed overal hetzelfde is kunnen de online speelgoedwinkels elkaar alleen op prijs en service (bijvoorbeeld gratis levering) beconcurreren.


Dit maakt het online speelgoed kopen bij online speelgoedwinkels erg interessant. Maar lang elke webshop met speelgoed is niet goed en goedkoop. Gelukkig heeft de consumentensite Beste Kopen een top 5 (en wat meer) samengesteld van beste online speelgoedwinkels.

In deze toplijst vind je de beste en goedkoopste online speelgoedwinkels. Veelal grote webwinkels met een heel groot speelgoed-assortiment. Bij veel van deze winkels is de bezorging vanaf een niet al te hoog bedrag gratis (soms zelfs altijd), en bij diverse winkels kun je achteraf met een acceptgirokaart betalen. Retour sturen van speelgoed dat niet bevalt kan altijd.

Kijk in de ranglijst van Beste Kopen wat momenteel de beste online speelgoedwinkels zijn, en maak een keuze uit het mooiste en beste speelgoed tegen lage prijzen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.