Populaire wasmachines

Bas van Rijswijk     januari 01, 2018    

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is het interessant om te weten wat de best verkochte wasmachines van dit moment zijn.


Daarom kijken we hier naar de top vijf van best verkochte wasmachines en geven informatie over deze meest populaire wasmachines.


Tip: Op Beste Wasmachine Kopen vind je de actuele top 10 van wasmachines, een Wasmachine Keuzehulp en de goedkoopste aanbieders.

1. Indesit XWE81683 X WSSS

Met een inhoud van 8 kilo, een draaisnelheid van 1600 toeren, startuitstelfunctie en Push and Wash functie is deze luxe wasmachine een echte topper. Toch kost hij niet veel meer dan 400 euro. Dus is het niet vreemd dat hij nummer 1 in de lijst van best verkochte wasmachines staat. Door zijn koolborstelloze motor is deze Indesit wasmachine lekker zuinig (energielabel A+++).2. Indesit XWE 71483 W

Dit is het kleinere broertje van de bovenstaande Indesit XWE81683 X WSSS. Dit kleinere model wasmachine heeft een inhoud van 7 kilo en een wat lagere snelheid van maximaal 1400 toeren. Maar daarmee is hij wel ruim 50 euro goedkoper.

3. Siemens WM14Q442 iSensoric

Wil je een wasmachine met een laag waterverbruik? Kies dan voor de Siemens  iQ500 iSensoric wasmachine met waterPerfect Plus. Deze superzuinige wasmachine met Wave trommelsysteem heeft 8 kilo vulgewicht en een toerental van 1400 toeren. De prijs bedraagt slechts 599 euro.

4. Whirlpool AWO 6587 SM

Whirlpool maakt al jaren uitstekende wasmachines en dit is hun hoogst geplaatste machine in de toplijst van meest verkochte wasmachines. Deze zuinige (A+++) wasmachine vraagt niet alleen weinig energie en water, maar ook weinig wasmiddel. De wasmachine geeft namelijk zelf aan wat de optimale hoeveelheid wasmiddel. Dankzij de Ecomotor wordt ook informatie over het energiegebruik gegeven. En dat voor 499 euro!5. LG F147M2D
LG brengt een slimme maar ook goedkope wasmachine op de markt (slechts 429 euro) die de kleding in de machine dusdanig verspreidt dat het water gelijkmatig over de inhoud wordt gesproeid. Het wasgoed rolt daarbij onder water zodat je vrijwel niets hoort en er minder wrijving is op de kleding zodat deze minder slijt en kreukt.

Alle informatie over deze en nog veel meer wasmachines vind je op het bovenaan genoemde Beste Wasmachine Kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.