Beste winkels om een top horloge goedkoop te kopen

Redactie     februari 21, 2019    

De 5 beste winkels om een goed horloge goedkoop te kopen en de top 5 van tips waarmee rekening te houden als je een horloge koopt.

Een horloge is een grote uitgave, tenminste als je kiest voor een mooi horloge van één van de topmerken die horloges leveren.

Omega horloge

Maar ook als je bereid bent om veel geld uit te geven voor een duur horloge wil je natuurlijk ook niet te veel betalen. Horloges zijn al duur genoeg. Daarom kijken we hier naar de beste winkels om goedkoop horloges te kopen.


10 procent korting op een horloge kan immers veel geld schelen, en hoe duurder het horloge is, hoe groter de besparing als je het horloge goedkoop koopt. Op interne zijn de prijzen voor horloges relatief laag wat het interessant maakt om horloges online te kopen. 

Verzendkosten worden door online winkels vaak niet berekend en je hebt altijd een wettelijke bedenktijd als je iets via internet koopt. Natuurlijk geldt dit ook voor horloges, deze kun je altijd retourneren als het horloge tegenvalt.

Tag Heuer horloge

Al zal dat niet snel gebeuren want een horloge is een product dat zich prima leent voor online kopen. Je kunt aan de hand van een foto en een beschrijving goed bepalen wat je koopt.

Maar bij welke winkels kun je nu het beste online goedkoop horloges kopen? De consumentensite Beste Kopen heeft een toplijst opgesteld van beste winkels om een horloge te kopen. Dit zijn stuk voor stuk goede online winkels met een groot assortiment horloges van bekende merken en tegen gunstige voorwaarden en meestal zonder verzendkosten worden bezorgd.

Top 5 tips kopen horloges

 1. Betaal niet teveel. Koop je horloge bij één van de winkels uit het bovengenoemde overzicht met beste winkels om goedkoop een horloge te kopen.
   
 2. Wil je een horloge met een batterij, met een opwindveer of wil je een zichzelf opladend horloge? Dit is een belangrijke optie bij het kiezen want het kan gaan irriteren als je op dit gebied voor het onjuiste horloge kiest.
   
 3. Is een horloge spatwater-bestendig of echt waterproof? Let hier goed op als je het horloge veel aan vocht en water blootstelt.
   
 4. Is het glas van mineraalglas of kunststofglas? Kunststof glazen  krassen veel sneller en worden dus veel eerder lelijk. Ook saffierkristalglas is erg sterk.
   
 5. Draag je het horloge tijdens het sporten? Dan is een goede sluiting extra belangrijk om te voorkomen dat je het verliest. Een hartslagmeter op het horloge kan dan ook interessant zijn.

Beste horloges uit de test


Zie ook: 


Onderwerp: 
Kijk hier voor winkels waar je horloges van topmerken zoals Rolex, Breitling, IWC, Casio, Tag Heuer, Omega, Seiko, Guess, Emporio Armani en JBW, maar ook van meer goedkope horloge merken. Deze beste horloge winkels verkopen alle goede horloges voor dames en heren. Sportief, design en luxe horloges.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.