Beste online supermarkten

Redactie     februari 22, 2019    Je wekelijkse boodschappen doen via internet. Dat is steeds meer gangbaar. Groente, vlees, aardappelen, frisdrank, wijn, brood, zuivel, maar ook wasmiddelen, drogisterij-producten, verzorgingsproducten en alles dat je nog meer in de supermarkt koopt kun je ook online kopen. Bij online supermarkten. Maar wat zijn de beste online supermarkten?

Jumbo en Albert Heijn hebben de naam. Maar de het beste marketing-budget maakt niet altijd de beste supermarkt. Integendeel, al die hamsters en fanatieke Jumbo klanten uit die commercials kosten behoorlijk wat geld, en uiteindelijk moeten de klanten dat betalen.

Hier kijken we daarom naar wat andere goede online supermarkten. Bekende namen, maar wat minder bekend dan de Albert Heijn en de Jumbo. Tenminste, online. Maar wel met een heel goede online supermarkt. Kijk hieronder voor deze aanraders.

Plus supermarkt online

Na de Albert Heijn en de Jumbo is de Plus de meest bekende naam. Online zijn ze wat later begonnen, maar dat betekent niet dat ze minder zijn.

Bij Plus Online doe je je boodschapen online. Deze kun je vervolgens bij de Plus van je keuze ophalen of deze thuis laten bezorgen. Bezorgkosten? Normaal wel, maar er zijn vaak acties waarbij je bij het bestellen van bepaalde producten de bezorging geheel gratis krjigt. Ook is er regelmatig de actie bezorgen voor een eurootje.

Deen online

Ook de Deen supermarkt is online prima bezig. Bestel online, laat de boodschappen door de Deen medewerkers verzamelen en haal ze in de supermarkt op. Die service is al vanaf 20 euro gratis! Aan dat bedrag zit je al snel. En als je voor 40 euro besteld (voor supermarkt begrippen ook al zo'n laag bedrag) komen ze de boodschappen zelfs gratis bij je thuis bezorgen. Bestel dan voor 23:59 uur, en je hebt deze boodschappen dan al de volgende dag zonder kosten thuisbezorgd.

Coop online

Nog zo'n minder bekend pareltje bij de online supermarkten. Ook Coop heeft een prima online supermarkt met alle producten en aanbiedingen. Laten thuisbezorgen kan vanaf 40 euro, en als je voor minimaal 70 euro besteld is de bezorging gratis. En ook bij Coop geldt, dat als je bepaalde actie-producten besteld de bezorging altijd (ongeacht het bedrag) gratis is.

Handig, want bestel deze producten, kies de interessante aanbiedingen en alles komt gratis bij je thuis, ook al is het totaal bedrag niet zo hoog.

Jumbo online

Jumbo timmert online behoorlijk aan de weg de laatste tijd. Hun achterstand ten opzichte van Albert Heijn, maar ook ten opzichte van bovenstaande pareltjes, zijn ze flink aan het wegwerken.

Albert Heijn online


Ze begonnen als Albert, later werd het online ook Heijn. Maar ook online is en blijft AH niet de goedkoopste. Bovendien zijn de bezorgkosten pittig, of je moet bepaalde producten bestellen (en dan maar hopen dat je ze nodig hebt).

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.