Beste trampolines

Redactie     februari 18, 2019    

Razendpopulair bij kinderen, en tegenwoordig heel betaalbaar: trampolines voor in de tuin. Welk kind wil er nou geen speeltuin bij zijn eigen huis.


Maar een trampoline is wel een uitgave. Als je een trampoline koopt wil je dus wel iets goeds. Daarom hier de top vijf van beste trampoline merken.


Kijk voor deze top vijf op de website Speelgoed Tips. Daar vind je informatie over de beste trampoline merken en de winkels waar je deze het goedkoopst kunt kopen.

Trampolines heb je in diverse maten en vormen. Meestal zijn ze rond of vierkant, maar de maten lopen ver uiteen. Je hebt trampolines met een diameter van ongeveer 1 meter 80 maar ook van meer dan 4 meter.

Als je een trampoline koopt moet je er ook rekening mee houden dat de ene misschien completer is dan de andere. Opties als een trampolinerand, een beschermhoes of een net om de trampoline zijn soms optioneel en soms in de prijs inbegrepen. Dat scheelt natuurlijk aanmerkelijk in de prijs die je uiteindelijk betaald.

Want een trampolinerand is zeer aan te raden. Hiermee dek je de randbuizen en veren af waardoor de trampoline een stuk veiliger wordt. Een net rond trampolines kan voorkomen dat een kind van de trampoline afstuitert en een trampolinehoes verlengt de levensduur van trampolines.

Foto: Berg Toys trampoline

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.