Deense mode. De beste mode merken.

Bas van Rijswijk     januari 01, 2020    

Denemarken is als modeland sterk in opkomst. Bij Deense mode kun je je misschien weinig voorstellen, maar menige kledingwinkel hangt half vol met Deense mode.


Hieronder vind je de top vijf van beste Deense modemerken.


1. Vero Moda

Het Deense Vero Moda is één van de grootste merken op het gebied van damesmode in Europa. Vera Moda mode is smaakvolle modieuze kleding gericht op jonge vrouwen en op vrouwen die jong van hart zijn. Bij Vero Moda kun je terecht voor alle soorten dameskleding. Naast de hoofdlijn van Vero Moda kleding is er ook de wat zakelijkere Vero Moda Very lijn die heel geschikt is om op het werk te dragen. Onder de naam Vero Moda Intimates biedt het Deense modemerk verleidelijke lingerie aan.
<meer informatie>

2. Jack & Jones

Jack & Jones is evenals Vero Moda onderdeel van de Bestseller groep. Jack & Jones richt zich echter helemaal op herenmode. Andere Deense modemerken van Bestseller zijn ONLY, Name It en Vila. Jack & Jones levert alle soorten kleding voor mannen. Van ondergoed en sokken tot truien, broeken en jassen. Hun assortiment herenkleding is heel breed en heel diep.
<meer informatie>

3. Saint Tropez

Scandinavische mode met veel Franse invloeden. Zo kun je die mode van dit Deense modemerk met de Franse naam het best omschrijven. Het is klassieke mode met een moderne trendy look.Saint Tropez is gespecialiseerd in damesmode. Hun aanbod op dit terrein is wel heel breed.
<meer informatie>

4. Soaked in Luxury

Soaked in Luxury maakt damesmode die vaak een mix is tussen stijlvolle fashion en streetwear. Op het eerste gezicht twee heel verschillende modewerelden, maar bij Soaked in Luxury werkt deze combinatie heel goed. Soaked in Luxery kleding is ook heel betaalbare luxe.
<meer informatie>

5. Nümph

Nümph is een Deens modemerk dat een collectie hippe modieuze dameskleding heeft. Hun mode combineert vele stijlen en gaat tegenstellingen niet uit de weg. Soms is Nümph mode modern, soms retro. Soms is de Nümph kleding verfijnd, dan weer ruw en stoer. Soms is de kleding extravagant, maar soms ook geschikt voor een chic zakelijk diner. En soms zijn meerdere van deze stijlen en invloeden ook gecombineerd in één kledingstuk.
<meer informatie>


Zie ook: Meer mode
Foto: Vero Moda


Onderwerpen:
Deense mode, Deense merken, Deense kleding, jack jones, vero moda.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.