Autoradio kopen. De beste online winkels

Redactie     januari 01, 2018    

Ben je op zoek naar een nieuwe autoradio of andere multimedia apparatuur voor in je auto zoals een dvd-systeem, een versterker, speakers of een subwoofer? Lees dan vooral verder.


We hebben hier namelijk de beste winkels om een autoradio of andere audio- of beeld-apparatuur voor in de auto te kopen.


Op het gebied van autoradio's valt tegenwoordig veel te kiezen. Autoradio's zijn aanmerkelijk veelzijdiger geworden de  laatste jaren. Zo kun je bij veel autoradio's tegenwoordig op muziek afspelen die op een usb-stick of sd-geheugenkaart staat. En er zijn zelfs autoradio's die beeld kunnen weergeven. Bijvoorbeeld op het display, maar ook op externe monitoren, die zich bijvoorbeeld in de hoofdsteun van de voorstoelen bevinden. Zo kan 'de achterbank' tijdens het rijden een filmpje bekijken.

Wil je weten wat er allemaal aan autoradio's te koop is, wat zo'n autoradio kost en wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan bij het overzicht van de beste winkels om car multimedia te kopen dat de consumentensite Beste Kopen heeft opgezet.

Als je een autoradio koopt is het belangrijk om jezelf eerst af te vragen vanaf welke media je muziek wilt afspelen. Er zijn namelijk veel mogelijkheden zoals audio-cd, mp3-cd, dvd, usb-stick, geheugenkaart maar ook je telefoon (via bluetooth). Als je niet van plan bent  cd's of dvd's in de auto te gebruiken hoeft je autoradio's deze schijfjes ook niet te kunnen afspelen. Een usb-aansluiting in de autoradio wordt door ons aanbevolen omdat je zo heel makkelijk muziek van huis uit in de auto kunt meenemen en omdat een usb-stick in de auto weinig te leiden heeft. Dit in tegenstelling tot cd's en dvd's.

Wil je muziek vanaf je telefoon naar de autoradio kunnen streamen, bijvoorbeeld van Spotify, kies dan voor een autoradio die Bluetooth ondersteunt.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.