5 redenen om meubels online te kopen

Bas van Rijswijk     februari 22, 2019    

Waarom zou je meubels online kopen? Hier de top 5 van redenen op je meubels online te kopen.

Het online kopen van meubels zit enorm in de lift. Er komen steeds meer online meubelwinkels waar je tegen heel gunstige voorwaarden en prijzen meubelen kunt kopen.

Meubels online kopen

Maar waarom is het online kopen van meubels interessant? Wij kijken hier naar de vijf belangrijkste redenen om online meubels te kopen, en natuurlijk naar de meubelwinkels waar je dat het best kunt doen.


Om met dat laatste te beginnen: Een overzicht van goede online meubelwinkels, outlets en kortingsacties is te vinden in het overzicht Acties en Outlets woonwinkels van de consumentensite Beste Kopen.

1. Veel keuze aan meubels

De grote online meubelwinkels hebben vele duizenden meubels op voorraad. Veel meer dan de gemiddelde woonwinkel. En er zijn meerdere van dit soort grote webwinkels met meubels. Zo kun je met gemak je ideale meubel uitzoeken en thuis laten bezorgen.

2. Meubels zijn online goedkoop

Deze online meubelwinkels bieden al deze meubels vaak heel goedkoop aan. Veel van de grotere online woonwinkels zijn echte prijsvechters die niet alleen de normale winkels maar ook elkaar met de prijs en gunstige leveringsvoorwaarden beconcurreren. Met als gevolg lage prijzen.

3. Vaak geen verzendkosten meubels

Bij deze gunstige leveringsvoorwaarden horen ook geen of weinig verzendkosten. Als je bij een gewone meubelwinkel (bijvoorbeeld Ikea of Leen Bakker) de meubels thuis wil laten bezorgen krijg je vaak hoge verzendkosten voor je kiezen. Bij online meubelwinkels zijn deze kosten vaak laag, en steeds meer online woonwinkels leveren de meubelen zelfs helemaal gratis af.

4. Achteraf betalen van meubels

Vind je het vervelend om vooraf de meubels af te rekenen? Bij veel online meubelwinkels is het mogelijk om bij aflevering of op factuur te betalen. Ook kopen van meubels op afbetaling is mogelijk. Vooral de voormalige postorderbedrijven (die vaak meubelen in hun assortiment hebben) bieden deze mogelijkheid.

5. Online meubeloutlets

Veel online meubelwinkels hebben op hun website ook een outlet staan. Via deze outlet worden restanten met bijzonder hoge kortingen verkocht.

In het bovengenoemde overzicht Acties en Outlets woonwinkels van Beste Kopen kun je een overzicht van heel goede online meubelwinkels vinden.

Zie ook:

Onderwerp:
Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om je meubels voortaan online te kopen: Veel keuze, goedkoop kopen, achteraf betalen, zonder verzendkosten en interessante meubel outlets.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.