De beste online apotheken en drogisterijen

Redactie     februari 21, 2019    

Voor geneesmiddelen, gezondheidsproducten, medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten ga je naar een drogist of apotheek. Dat kan in je stad of dorp, maar ook op internet. Er zijn goede online apotheken en drogisterijen te vinden.Wij kijken hier naar de beste online apotheken en drogisterijen. Bij sommige kun je zelfs geneesmiddelen kopen waarvoor een recept nodig is.


De meeste online drogisterijen bevinden zich op het werkterrein van bijvoorbeeld het Kruidvat, de DA Drogist of de Trekpleister. Maar er bevinden zich in de Top vijf van beste online apotheken en drogisterijen ook websites die ook een groot assortiment aan medicijnen en geneesmiddelen verkopen. Deze winkels zijn vaak vooral groot in de zogenaamde schaamte gerelateerde klachten. Vooral producten die met (falende) sexualiteit, SOA's en andere lichamelijke klachten waarmee iemand niet makkelijk naar een dokter of apotheek stapt worden hier verkocht.

Kopen van medicijnen tegen schaamte gerelateerde middelen zijn online makkelijk, vertrouwelijk en discreet te bestellen. En vooral dat laatste vinden veel mensen belangrijk.

Een grote online apotheek met medicijnen, geneesmiddelen en verzorgingsproducten is Dokteronline. Deze online apotheker heeft artsen in dienst die recepten kunnen uitschrijven voor je bestellingen. Daarna kun je zoals bij iedere apotheek herhaalrecepten plaatsen. Er is dan geen nieuw recept nodig.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.