Winkels voor een goedkope computer

Bas van Rijswijk     16:58    


Een nieuwe computer kopen? Of dan nu een desktop-PC, een laptop of een tablet is? Bij onderstaande vijf winkels kun je het beste terecht. Ook voor randapparatuur zoals printers en opslag-media.


Media Markt

Geen verrassende naam in deze top vijf. Maar Media Markt blinkt nu eenmaal uit in een breed assortiment computers en computer-apparatuur. Allemaal tegen lage prijzen en supersnel gratis thuisbezorgd.

Redcoon

Evenals Media Markt komt Redcoon uit Duitsland en bedienen ze nu met een grote Nederlandse webwinkel de Nederlandse markt. Ook in veel andere Europese landen is deze gigant in computers en consumentenelektronica actief. Redcoon hanteert lage prijzen en heeft een enorm assortiment. Er wordt vanaf 50 euro gratis bezorgd. Een bedrag dat je normaal gesproken voor laptop of andere computer wel kwijt bent.

Centralpoint

Centralpoint is een zeer grote aanbieder van computers en andere hardware. Deze ICT-specialist richt zich op de zakelijke markt, maar dat neemt niet weg dat je er ook als particulier kunt kopen. Je kunt bij Centralpoint op rekening kopenen vanaf 29,95 euro is de bezorging gratis.

BCC

Evenals Media Markt is BCC een begrip in consumentenelektronica en computers voor thuisgebruik. De laagste prijs garantie van BCC is wereldberoemd in Nederland en de bezorging is gratis. BCC heeft altijd veel interessante aanbiedingen.

CoolBlue

CoolBlue is sterk in opkomst. Met name op het gebied van consumentenelektronica en computers is dit online warenhuis erg sterk. Kopen bij CoolBlue is niet alleen interessant door de scherpe prijzen, de gratis bezorging en de korte levertijden (ze bezorgen alles de volgende dag, zelfs op zondag), maar ook door de vele informatie die CoolBlue op zijn website geeft. Van iedere computer (en ander product) kun je op CoolBlue uitgebreide informatie vinden, alsmede gebruikerservaringen en de voordelen en nadelen van iedere computer en ander product.

Wil je een goedkope computer kopen? Kijk dan vooral eerst bij bovenstaande winkels voor hun aanbiedingen.

,

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.
/* Google analytics */ /* einde Google analytics */