Heggenscharen met accu

Redactie     april 01, 2019    


Op zoek naar een goede heggenschaar met accu, zodat je tijdens het snoeien geen last hebt van een hinderlijk snoer? Hier hebben we de top vijf van heggenscharen met accu.


Over het grote voordeel van een heggenschaar met accu kunnen we kort zijn. Dat is natuurlijk het ontbreken van dat hinderlijke snoer. Bij een gewone elektrische heggenschaar moet je altijd bedacht zijn op het snoer. Met een heggenschaar met accu kun je zorgeloos snoeien zonder draadje.

Dit is de accu-heggenschaar top 5Hou wel rekening met het vermogen en de lengte van het zaagblad als je een heggenschaar kiest. Deze bepalen voor een groot deel hoe zwaar het snoeimerk mag zijn. Ook het gewicht is belangrijk, vooral als je lange tijd aaneen moet snoeien. Dan ga je ieder onsje op een gegeven moment voelen.

Andere opties waarbij je bij het kiezen van de voor jou beste heggenschaar met accu rekening kunt houden zijn de aanwezigheid van een telescoopstang en de aanwezigheid van een draaibare kop of zwaard. Met een telescoopstang kun je soms wel meters de hoogte in. Ideaal voor hoge hekken. Een draaibare kop op stang is dan belangrijk om goed bij de te snoeien takken te kunnen komen.

Goede heggenscharen met accu worden onder andere gemaakt door Black & Decker, Bosch, Einhell, Gardena, Ferm en Makita.

Meer informatie

Meer informatie en tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste heggenschaar vind je op Beste Heggenschaar Kopen. Daar vind je onder andere de beste (en goedkoopste) aanbieders, een Heggenschaar Keuzehulp, de best geteste heggenscharen en meer nuttige info.

Foto: Bosch

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.