5 oplossingen voor het verbergen van je kliko

Redactie     april 11, 2018    


Wie vind het nou geen lelijk gezicht? Die kliko in je tuin of op je stoep. En de gemeentes dringen ons steeds meer afvalcontainers op. Hier de top vijf van ombouw systemen voor je groene bak, grijze bak, bruine bak en / of andere kliko's. Met zo'n container ombouw werk je iedere kliko onzichtbaar weg.


Hier vind je alle kliko ombouw systemen

Kijk in het totaal overzicht voor alle beschikbare afval container systemen. De vijf mooiste systemen vind je in de top vijf hieronder.


1. Trend24 klikobox. Heel praktisch

De meest praktische oplossing is de houten klikobox van Trend 24. Deze is er is vele varianten. Je koopt hem in een versie voor twee, drie of zelfs vier kliko's, en ieder formaat klikobox is verkrijgbaar met of zonder achterwand.Bijna alle andere klikoboxen en container ombouw systemen zijn zonder achterwand. Meestal is dat geen probleem, omdat de kliko's vaak tegen een muur of schutting aangezet worden, maar als je ze vrijstaand wil neerzetten is een achterwand wel gewenst.

Het is een stevige kliko ombouw want tussen iedere kliko bevindt zich een wand. Voor het makkelijk openen van de klep met één hand is een ketting aangebracht Toch zijn deze container ombouw systemen voor een houten kliko box voordelig,

2. Woodvision containerkast. De mooiste

Smaken verschillen, maar als we naar het uiterlijk kijken is de houten containerkast van Woodvision de mooiste (zie ook foto helemaal bovenaan). Deze containerobouw is gemaakt van vurenhout. Helaas is er geen achterwand beschikbaar. Handig is de springveer waarmee je de klep open kunt laten staan. De Woodvision kliko ombouw is er voor één of twee containers, maar via speciale uitbreidingskasten kun je dit verder uitbreiden. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.3. VidaXL containerberging. De goedkoopste

Een goedkope en simpele oplossing voor je kliko probleem is de VidaXL containerberging, die toch heel functioneel en mooi is. Deze containerberging is gemaakt van kunststof en staal en beschikbaar in versies voor één of twee kliko bakken.Het kunststof maakt deze container ombouw niet alleen goedkoper maar heeft ook als voordeel dat deze kliko ombouw waterdicht en duurzaam is. Je kunt hem zelfs gebruiken als berging voor andere spullen zoals je tuinkussens. De prijzen van deze kliko berging beginnen al bij 78 euro. Kijk in het bovenstaande overzicht voor de actuele prijzen.

4. Tuinchamp kliko. De origineelste

De meest aparte kliko ombouw is van Tuinchamp. Deze is gemaakt van wilgenhout. Dat ziet er wel anders uit dan een kunststof kliko! Deze containerombouw is voorzien van hang- en sluit-werk en beschikbaar in versies voor één kliko en voor het verbergen van twee kliko's.5. Intergard kliko ombouw. De sterkste

Ook bij Intergard kun je terecht voor een goede ombouw voor je kliko. Deze is er voor één of twee grote kliko's. Het is een bijzonder sterke kliko berging met hang- en sluitwerk, chroomvrije impregnatie, een achterwand en een met staal versterkte beugel voor extra stevigheid. De panelen zijn voorgemonteerd zodat je deze container ombouw snel en makkelijk in elkaar kunt zetten.Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor alle specificaties, prijzen en mogelijkheden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.