Beste navigatie systemen

Redactie     februari 19, 2019    


Welk navigatie systeem is de beste? Op die vraag gaan we hier in. We kijken naar de top vijf van navigatie systemen, de beste winkels om een navigatiesysteem te kopen en testen van navigatiesystemen door de Consumentenbond en andere organisaties.De beste navigatie, top 5 merken


1. TomTom
In Nederland is de merknaam TomTom vrijwel synoniem met navigatiesysteem. TomTom was dan ook ooit de pionier op het gebied van portable navigatiesystemen. En TomTom maakt nog steeds navigatiesystemen die tot de allerbeste behoren.
2. Garmin
Maar Garmin zit TomTom op de hielen, met een breed scala aan navigatie systemen voor in de auto, voor fietsers, motorrijder en voor wandelaars. De merken hierna hebben een duidelijke achterstand op TomTom en Garmin. Deze merken hebben meer te vrezen van de concurrentie van smartphones.
3. Mio
4. Zenec
5. Pioneer

De beste navigatie, de 5 beste en goedkoopste winkels

Kijk op Beste Navigatiesysteem Kopen op de consumentensite Beste Kopen voor een overzicht van de aanbevolen winkels om een navigatiesysteem te kopen. Met de laagste prijzen en het beste en grootste aanbod. Je vindt er ook een Navigatiesysteem Keuzehulp en de Top 10 van navigatiesystemen.


Testen van navigatiesystemen: Beste navigatie en Beste Koop

Om uit te vinden welke navigatie de beste is worden navigatiesystemen regelmatig getest door de Consumentenbond, de ANWB en andere organisaties in binnen en buitenland. Kijk op Testen van Navigatiesystemen voor alle tests op dit gebied. Navigatie voor in de auto, maar ook voor motor, fiets, wandelaar en meer.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.