Beste Back to School winkels

Bas van Rijswijk     augustus 16, 2017    


Ooit was V&D toonaangevend met zijn schoolcampus. Vlak voor het begin van het schooljaar ging zo'n beetje iedere scholier daar zijn agenda, schriften, kaftpapier, schrijfgerei en andere schoolspullen halen. V&D is er echter niet meer, maar diverse winkels zijn in het gat gesprongen dat hun verdwenen schoolcampus heeft achtergelaten. Hier de top vijf van beste Back to School winkels.
De top 5 Back to School winkels

Deze top vijf is samengesteld door de consumentensite Beste Kopen. Kijk in hun overzicht van Beste Schoolspullen Kopen voor de top vijf van Back to School winkels.

De daar aanbevolen winkels verkopen overigens ook de rest van het jaar een mooi assortiment schoolspullen tegen aantrekkelijke prijzen.

Zie ook: Meer kinderen

Back to School

Back to School is de term die winkels hanteren voor hun assortiment aan schoolspullen dat ze in augustus, voor het begin van het schooljaar, verkopen. In deze periode is het aanbod aan schoolbenodigdheden veel groter dan normaal, en zowel in de winkels als op hun website veel prominenter aanwezig. Iedere scholier heeft een nieuwe agenda, schriften, kaften en meer nodig. En vaak ook een schooltas, rekenmachine, pennen en andere schoolspullen.

Laptop, kleding en schoolfiets

Zelfs elektronicawinkels hebben tegenwoordig vaak een back tot school afdeling waar ze bijvoorbeeld voor scholieren geschikte laptops verkopen. Via de back to school afdeling van een kledingwinkel kun je je nieuwste school-outfit kopen, en vergeet ook de schoolfiets niet.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.