De beste fietspompen

Redactie     februari 19, 2019    


Een Nederlands huishouden kan absoluut niet zonder fietspomp. Nederland is een fietsland, en al die fietsbanden moeten regelmatig opgepompt worden. Hier de beste fietspompen die er te koop zijn.


Fietspomp top 5


Klik op de onderstaande fietspompen voor meer informatie of gebruik de navigatie daaronder voor meer goede fietspompen.
Of kijk op Beste Fietspomp Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van goede fietspompen.

Er zijn veel soorten fietspompen. Je hebt bijvoorbeeld de mini-pomp die je makkelijk mee kunt nemen. Ideaal als je onderweg een lekke band krijgt. Als je thuis je fietsbanden van wat extra lucht wil voorzien is een wat grotere fietspomp (een vloerpomp) fijner om te gebruiken. Je hebt de klassieke metalen fietspomp op een houten plankje, maar ook moderne (en veel lichtere) varianten van kunststof.

De klassieke Jumbo fietspomp

De klassieke fietspomp wordt door Jumbo op de markt gebracht (de Jumbo van de spellen, niet de supermarkt). Deze oer-Hollandse klassieke fietspomp op het houten plankje wordt al meer dan 55 jaar gemaakt en er zijn in die tijd al meer dan 5 miljoen van deze fietspompen verkocht.


SKS fietspompen

Veel moderne fietspompen worden gemaakt door het Duitse SKS. Deze fabrikant van fietsaccessoires brengt innovatieve fietspompen op de markt. Zowel framepompen, handpompen als vloerpompen. Deze fietspompen zijn bijvoorbeeld voorzien van een precisiedrukmeter en een Multi Valve kop met klemhevel die op alle ventielen past.

Dunlop voetpomp

Ook innovatief is de voetpomp van Dunlop. Deze voetpomp is meer dan een fietspomp want je kunt er ook luchtbedden, zwembaden en andere met lucht te vullen artikelen mee oppompen. Het is een echte universele pomp. Het pompen doe je met de voet.

Blader hierboven door de ranglijst met fietspompen voor de beste fietspomp op ieder gebied.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.