Elektrische tandenborstel top 10

Bas van Rijswijk     augustus 18, 2020    


Tanden poetsen met een elektrische tandenborstel is veel beter dan met een handtandenborstel. Met elektrisch tandenpoetsen poets je meer dan 100% meer plak weg. Tandartsen adviseren dan ook een elektrische tandenborstel. Hier de top vijf van elektrische tandenborstels.Actuele tandenborstel top tienGoed en goed betaalbaar. Dat zijn de elektrische tandenborstels uit de top tien. Deze ranglijst is gebaseerd op de verkopen via Bol.com. Bol is één van de beste winkels voor een elektrische tandenborstel.

Oral-B en Philips

Twee merken staan bij de elektrische tandenborstels met grote voorsprong aan de top. Oral-B en Philips. Oral-B is een echte specialist in mondverzorging. Het merk maakt deel uit van het Procter & Gamble concern en brengt de Oral-B elektrische tandenborstels samen met Braun op de markt. Het waren ook Oral-B en Braun die in 1987 de eerste elektrische tandenborstel uitbrachten.

Geen ander merk heeft zo'n groot assortiment aan elektrische tandenborstels. Maar qua kwaliteit en populariteit moet Oral-B het wel opnemen tegen Philips. De Philips Sonicare tandenborstels zijn ook bijzonder goed.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer merken die elektrische tandenborstels op de markt brengen. Onder andere AEG, Colgate en Panasonic, maar het marktaandeel van deze merken is fors kleiner.

Verschillende poetstechnieken

De elektrische tandenborstels gebruiken verschillende poetstechnieken. De meeste tandenborstels poetsen door trillingen (vibrerend of sonisch genoemd), maar andere poetsen met een draaibeweging (roterend). Oral-B brengt een groot aantal tandenborstels op de markt die zowel vibrerend als roterend poetsen. Dit wordt wel 3D tandenpoetsen genoemd.

Kijk bij de bovengenoemde winkels voor alle elektrische tandenborstels tegen de laagste prijs.


Foto's: Oral-B elektrische tandenborstels

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.