Broodrooster top 5. De beste van meer dan 500 broodroosters

Redactie     februari 19, 2019    


Een broodrooster (toaster) is op het eerste gezicht een simpel apparaat. Maar ook in broodroosters zitten veel verschillen. Zo heb je broodroosters waarin je alleen boterhammen kunt roosteren, maar ook toasters waarin je bolletjes, bitabroodjes en andere formaten broodjes kunt roosteren. Hier de broodrooster top vijf plus handige tips voor als je een broodrooster gaat kopen.


De onderstaande top vijf is gebaseerd op de verkopen van Bol.com. Klik op de naam van een broodrooster voor meer informatie over dat rooster en voor een overzicht van de meer dan 300 broodrooster die via Bol te koop zijn.

Actuele broodrooster top vijf


Wil je weten welk broodrooster het best bij jou wensen aansluit? Gebruik dan de Broodrooster Keuzehulp van het Broodroostercentrum In deze keuzehulp vind je niet alleen alle prijzen en specificaties van broodroosters maar ook reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van ieder apparaat.

Waar moet je op letten als je een broodrooster koopt?

  • Heb je een gezin van 5 personen. Dan moet je wel iedere keer lang wachten voor je weer aan de beurt bent een toast te roosteren. Maar er zijn ook broodroosters met 4 of zelfs 6 sleuven. Dan gaat het roosteren voor het hele gezin natuurlijk heel wat sneller.
  • Let ook op de breedte van de sleuf of sleuven. Deze bepaalt welke broodjes je kunt roosteren.
  • Smaken verschillen. De één heeft zijn toast liever bruiner dan de ander. Hoe meer bruiningsstanden een broodrooster heeft, hoe meer keuze je daarin hebt.
  • Eenzijdig roosteren is een handige functie als je wel eens brood eet dat aan één kant al een harde korst heeft. Het brood wordt dan maar aan één kant geroosterd.
  • Als je kiest voor een broodrooster met tostiklem heb je geen apart tosti-ijzer meer nodig. Tosti's maak je dan gewoon in je broodrooster.
  • Een andere handige accessoire is een opwarmrek. Hiermee kun je brood (opnieuw) opwarmen.
  • Direct vanuit de vriezer brood roosteren? Dat kan met een broodrooster met ontdooifunctie.
Gebruik de Broodrooster Keuzehulp om het voor jou beste broodrooster te vinden.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.