Broodrooster top 10. Plus aanbiedingen en de beste broodroosters uit de test

Bas van Rijswijk     september 07, 2020    

Kijk hier voor je beste broodrooster. Met de top 10. aanbiedingen en de beste broodroosters uit de test.

Beste broodrooster

Een broodrooster (toaster) is op het eerste gezicht een simpel apparaat. Maar ook in broodroosters zitten veel verschillen. Zo heb je broodroosters waarin je alleen boterhammen kunt roosteren, maar ook toasters waarin je bolletjes, pitabroodjes en andere formaten broodjes kunt roosteren. Hier de broodrooster top tien plus handige tips voor als je een broodrooster gaat kopen.


Dit zijn de meest populaire en best gewaardeerde broodroosters van dit moment. Klik op de naam van een broodrooster voor meer informatie over die toaster. Je kunt ook verder doorbladeren voor nog meer goede broodroosters en al hun gegevens.

Actuele broodrooster top tien


Wil je weten welk broodrooster het best bij jou wensen aansluit? Gebruik dan de Broodrooster Keuzehulp. In deze keuzehulp vind je niet alleen alle prijzen en specificaties van goede broodroosters maar ook reviews, gebruikerservaringen en voordelen en nadelen van ieder apparaat.


Op Beste Broodrooster Kopen vind je nog meer goede online aanbieders van broodroosters. Kijk op Beste Broodrooster Kopen wat de aanbiedingen zijn van deze beste winkels om je broodrooster goedkoop te kopen.


Beste broodrooster test

Wat is het beste broodrooster? Dat kun je zien bij de onderstaande broodrooster test. Daar staan de beste broodroosters uit diverse testen zoals het beste broodrooster uit de Consumentenbond broodrooster test.


Waar moet je op letten als je een broodrooster koopt?

 • Heb je een gezin van 5 personen. Dan moet je wel iedere keer lang wachten voor je weer aan de beurt bent een toast te roosteren. Maar er zijn ook broodroosters met 4 of zelfs 6 sleuven. Dan gaat het roosteren voor het hele gezin natuurlijk heel wat sneller.
   
 • Let ook op de breedte van de sleuf of sleuven. Deze bepaalt welke broodjes je kunt roosteren.
   
 • Smaken verschillen. De één heeft zijn toast liever bruiner dan de ander. Hoe meer bruiningsstanden een broodrooster heeft, hoe meer keuze je daarin hebt.
   
 • Eenzijdig roosteren is een handige functie als je wel eens brood eet dat aan één kant al een harde korst heeft. Het brood wordt dan maar aan één kant geroosterd.
   
 • Als je kiest voor een broodrooster met tostiklem heb je geen apart tosti-ijzer meer nodig. Tosti's maak je dan gewoon in je broodrooster.
   
 • Een andere handige accessoire is een opwarmrek. Hiermee kun je brood (opnieuw) opwarmen.
   
 • Direct vanuit de vriezer brood roosteren? Dat kan met een broodrooster met ontdooifunctie.

Gebruik de Broodrooster Keuzehulp om het voor jou beste broodrooster te vinden.


Zie ook:
Alle informatie voor het goedkoop kopen van je beste broodrooster. Met de broodrooster test (o.a. van de Consumentenbond), de beste winkels om een goed broodrooster goedkoop te kopen en de top tien van meest populaire en meest verkochte broodroosters van dit moment.


Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.