Ventilator top 5. Alle soorten ventilatoren

Redactie     februari 19, 2001    


In de zomer is een goede ventilator voor veel mensen onmisbaar. Bijvoorbeeld om te kunnen slapen tijdens warme zomernachten. Of om het gewoon lekker koel in huis te houden. Hier vind je de ventilator top 5.Ventilator top 5Alle informatie, alle prijzen

Kijk voor de beste ventilatoren, de goedkoopste winkels en andere informatie over ventilatoren op Beste Ventilator Kopen.

Op deze website vind je ook verwijzingen naar informatie zoals specificaties, reviews, gebruikerservaringen. prijzen en de voordelen en nadelen van iedere ventilator. Bovendien kun je de beste ventilatoren er voordelig kopen (zonder verzendkosten).

Tip: Bij de aanbiedingen van ventilatoren vind je het aanbod aan ventilatoren van alle goede online winkels.


Wat voor ventilator zoek je?

Zoals je in de top 5 al kunt zien zijn er veel verschillende soorten ventilatoren. Je hebt tafelventilatoren die je bij je op tafel plaatst (of op een dressoir of kast). Zo'n ventilator hoeft niet zo'n groot bereik te hebben omdat hij vrij direct koelt.

Voor de koeling van een grotere ruimte is een vloerventilator beter geschikt. Deze ventilatoren op een standaard zijn in staat om een hele kamer te koelen. Je hebt ze in een traditionele vorm, maar tegenwoordig ook vaak als torenventilator. Deze langwerpige hoge ventilatoren zien er moderner uit en koelen via een reeks kleine ventilatoren die onzichtbaar in de kast zijn weggewerkt.Zo'n vloerventilator heeft als nadeel dat er vaak objecten in de weg staan die zo de luchtstroom belemmeren. Het meest effectief, maar helaas is zo'n ventilator ook duurder in aanschaf, zijn de plafondventilatoren. Een plafondventilator koelt heel efficiënt. Ze worden vaak in slaapkamers gebruikt, waar ze boven het bed hangen, maar kunnen ook een huiskamer heel goed koel houden.

Ventilator zonder bladen

Heel populair, en ook erg goed, zijn de bladloze ventilatoren van Dyson die je ook hierboven in de Ventilatorstore kunt vinden. Zo'n ventilator is heel stil maar koelt wel heel goed. Ook zijn ze veilig en makkelijk schoon te maken. Eigenlijk hebben deze Dyson Cool ventilatoren alleen maar voordelen. Nou ja... ze hebben één nadeel, de prijs. Onder de 300 euro heb je ze helaas niet.


Kijk bij de bovengenoemde Ventilatorstore voor alle ventilatoren en alle informatie.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.