Parfum heren top 5

Bas van Rijswijk     december 06, 2018    


Op zoek naar een heerlijke nieuwe mannengeur? Probeer deze heren parfums eens. Hier vind je de top vijf van meest verkochte heren parfum.


Deze top vijf is gebaseerd op de verkoopcijfers van Bol.com. Dat is één van de grootste online parfumwinkels van Nederland.
Kijk hier voor de beste winkels om goedkoop de beste parfums te kopen.

Top vijf parfum heren


    In de top vijf hierboven (en de honderden geurtjes waar je naartoe kunt doorklikken) vind je alle herengeuren. Parfums, maar ook (en in de meeste gevallen) eau de toilette. Hieronder lees je over het verschil.

    Wat is parfum?

    Parfum is een mengel van geurstoffen dat is opgelost in (meestal) alcohol. Daaraan zijn ook wat kleurstoffen toegevoegd. Bij echte parfum bedragen de geurstoffen 20 a 40 procent. Goedkopere alternatieven zijn eau de parfum (10 a 20 procent geurstoffen), eau de toilette (5 a 10 procent) en eau de cologne (3 a 5 procent). Bij aftershave is er 2 a 4 procent aan geurstoffen in de vloeistof aanwezig.

    Parfum bestaat al heel lang. Al 3000 jaar voor Christus maakte de Egyptenaren een soort parfum. De parfum zoals we nu kennen, in een mooi sierlijk flesje, dateert al van de oude Grieken.

    Van Hugo Boss, Calvin Klein, Paco Rabanne en Jean Paul Gauthier hadden de oude Grieken nog nooit gehoord, laat staan van David Beckham, Axe en Guess. Hierboven vind je wel al deze heerlijke herengeuren. Je kunt doorklikken voor nog veel meer heerlijke parfum voor heren.

    Onderwerpen:
    Beste herenparfum, beste herengeur, beste geuren, beste parfum geuren.

    Resultaten per mail

    Geef hier je mailadres:

    In samenwerking met FeedBurner

    Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
    Mogelijk gemaakt door Blogger.

    Contactform

    Naam

    E-mail *

    Bericht *

    Company

    Content=King

    Auteur

    Bas van Rijswijk

    FAQ's

    Blogroll

    Contactformulier

    Naam

    E-mail *

    Bericht *

    Subscribe to Newsletter

    Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.