Ladyshave top 5

Bas van Rijswijk     februari 19, 2019    


Hou je lichaam haarloos schoon met een ladyshave. Maar een goede ladyshave is daarbij wel zo plezierig. Voor een mooi haarloos en stoppelloos resultaat en een aangenaam gevoel. Zowel tijdens het scheren als na het scheren. Hier de ladyshave top vijf.


Ladyshave top vijf


Bovenstaande top 5 is gebaseerd op de verkopen van Bol.com, één van de beste winkels om een ladyshave te kopen. Bij deze aanbevolen winkels kun je goedkoop de beste ladyshaves, scheerapparaten, bodytrimmers en andere apparaten voor het ontharen van je lichaam kopen.

Verschil ladyshave en scheerapparaat

Het verschil tussen een ladyshave en een gewoon scheerapparaat zit hem in de vorm. Met een ladyshave wil je goed je oksels, bikinilijn en benen kunnen scheren. Daarbij komt het scheerapparaat vaak rondingen en bochten tegen. Om deze bochten goed te kunnen scheren heeft de scheerkop van een ladyshave meestal een afgeronde langwerpige vorm. Het scheermechanisme van een ladyshave bestaat meestal uit een bewegend messenblok met meerdere mesjes. Dit is onder een veilige folielaag weggeborgen.

Ladyshave voor douche en bad

Als je een ladyshave koopt en deze nat wilt gebruiken, let er dan op dat de ladyshave daarvoor geschikt is. Er zijn namelijk ook ladyshaves die alleen droog gebruikt mogen worden. Deze kunnen beschadigd raken als je ze toch nat gebruikt. En ladyshaves met een stroomsnoer mag je natuurlijk helemaal nooit nat gebruiken.


Ladyshave met epilator

Een ladyshave scheert en een epilator trekt de haartjes er met haarwortel en al uit. Sommige ladyshaves worden geleverd met een epilatorkop. Let hier op als je ook wilt epileren.

Kijk bij de bovengenoemde beste winkels voor een ladyshave voor alle informatie, prijzen en modellen.


Foto's: Philips

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.