Beste haardroger. Test, aanbiedingen en fohn top 10

Bas van Rijswijk     augustus 21, 2020    

Kijk hier voor de beste haardroger (fohn). Met aanbiedingen, de haardroger top 10 en de beste fohn uit de test.

Beste haardroger / beste fohn

Een fohn (of in beter Nederlands, een haardroger) is een apparaat waarmee je niet alleen je haar kunt drogen (haardroger is de Nederlandse naam) maar ook kunt stylen. Hier de top tien van goede en meest populaire fohns.


Fohn top tien
TIP>>> Alle goede fohns koop je tegen de laagste prijs bij de beste winkels om een föhn (haardroger) te kopen. Je vindt daar de aanbiedingen van de goedkoopste winkels.

De beste haardroger test

Of kijk bij de beste haardroger uit de onderstaande beste fohn test. Je vindt daar de beste haardrogers in verschillende categorieën waaronder ook de beste goedkope fohn, de beste koop en de beste fohn met ionische en keramische functie.


Het vermogen van de de fohn

Het vermogen van een fohn wordt in watts uitgedrukt. Hoe meer watt hoe meer vemogen, en hoe sneller de fohn je haar kan drogen.

Maar ook de warmte is daarbij van belang. Een fohn kent normaal gesproken meerdere blaasstanden en meerdere warmtestanden. In de combinatie van de hoogste warmtestand en de hoogste blaasstand droogt de fohn je haar het snelst.

Maar met een hoge warmtestand droogt je haar ook sneller uit. Daarom zijn meerdere warmtestanden wel zo plezierig. Als je haar dik is, en je een volle bos hebt, kan je wat meer qua temperatuur hebben.

Ionische functie van de fohn

De ionische functie (of ion-functie) is een stand waarbij je haar niet statisch wordt onder het drogen. Ook zorgt de ionische functie voor meer glanzend haar en meer zachter haar. Ook voor de vochtbalans van je haar is de ionische functie goed. Dit is een dus een belangrijke optie als je een nieuwe fohn zoekt.

Vooral voor mensen met statisch haar is de ionische functie een geweldige eigenschap!

Keramische functie van de fohn

Ook belangrijk is de keramische functie. Keramische platen of keramische coating voorkomen dat je haar wordt beschadigd. De keramische functie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Grote temperatuurwisselingen zijn slecht voor je haar.

Volume diffuser bij een fohn

De volume diffuser is een hulpstuk dat je bij veel goede fohns aantreft. een volume diffuser haalt de hitte uit de luchtstroom en geeft je haar meer volume.

Hier boven vind je de top tien van fohns en de beste winkels om goedkoop een goede fohn te kopen.

Zoek je de beste haardroger? Hier hebben we de fohn top 10 en verwijzen we naar de beste haardrogers uit de fohn test zoals de beste fohn met ionische en keramische functie, de beste goedkope fohn, de beste koop en andere beste haardrogers. Ook vind je een verwijzing naar de beste winkels waar je een goede haardroger goedkoop kunt kopen.

Resultaten per mail

Geef hier je mailadres:

In samenwerking met FeedBurner

Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Contactform

Naam

E-mail *

Bericht *

Company

Content=King

Auteur

Bas van Rijswijk

FAQ's

Blogroll

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *

Subscribe to Newsletter

Dit adres wordt alleen gebruikt om artikelen toe te mailen.